ProAssist reviews

  • Totaal aantal reviews van ProAssist: 634 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ProAssist:
    9.0

Deel jouw ProAssist review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ProAssist abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ProAssist

Net een mail verstuurd om het optezeggen. ze zullen binnen 2 weken behandelen ben erg benieuwd.

ProAssist

ik zeg mijn verzekkering op omdat ik deze telefoon al meer als 2 jaar niet meer heb :s en duz blijkbaar onodig geld van mijn rekkening wordt gehouden

ProAssist

Ik heb hier ook mijn telefoon verzekerd, ik ga hem zeker weten opzeggen!!!
Ben inmiddels 2 maanden mijn toestel kwijt en heb geen gelijkwaardig toestel als leentoestel aangeboden gekregen. Paar keer contact gehad met proassist en de telefoonzaak waar ik hem vandaan heb. Verschillende verhalen krijg ik te horen. ' We wachten nog steeds op onderdelen voor het toestel' , de telefoon is afgekeurd dus u krijgt binnenkort een nieuwe', ' nee meneer we wachten nog op onderdelen', en de telefoonzaak zegt ' hebben gebeld en het wachten is nog op onderdelen'. Gebeld met proAssist ' hij is afgekeurd en u krijgt een nieuwe'. Zo heb ik steeds verschillende info gekregen en nog geen steek verder! Nog steeds zonder toestel!!!!! Dit is toch niet waarom je een verzekering afsluit!!!!!!! Nee bedankt Phonehouse voor het aansmeren hiervan en bedankt proAssist voor de slechte service!!!!!!!!!!

ProAssist

Dit is een van de slechtste bedrijven ooit! Je moet max 15 minuten lang wachten totdat je EINDELIJK een keer aan de beurt bent, ben je dan eindelijk aan de beurt, krijg je een vrouw aan de lijn die niet weet hoe alles te werk gaat. Vraag je naar de manager 'oh ho maar, daar doen we niet aan' .. mail je ze wel tig keer om te vragen naar een bevestiging, staat er binnen 14 dagen (?) en krijg je pas 16e dag terug. Zet je overigens ook in je mail of ze PER BRIEF kunnen opsturen voor je administratie ; negeren ze het dood vriendelijk :) En probeer ik ze weer te bellen zijn ze onbereikbaar.
Goh, nooit meer mijn iphone bij ProAssist laten verzekeren ;)
Zijn ze tenminste 1 klant kwijt.

ProAssist

Ook wij wachten al vanaf Januari op onze telefoon repartie.Tot op heden is hier geen status van op te vragen bij het reparatiecentrum van Proassist.


Het is inmiddels Maart... Maar nog geen telefoon...

Ik betreur dat ons goed vertrouwen zo misbruikt wordt, ik hoop in elk geval mijn telefoon zo spoedig weer terug te hebben, maar mijn gevoel zegt toch heel wat anders..

Telefonische medewerkers willen mij wel helpen, maar kunnen geen status opvragen wbt de telefoon... En hier wacht ik al 3 weken op.

Te treurig voor woorden

ProAssist

Hierbij wil ik mijn mobile telefoon verzekering opzeggen , graag een bevestiging

ProAssist

Ik wil graag mijn tel.verzekering opzeggen per direct 15-02-2012.
De reden is dat ik deze tel al sinds mei 2011 niet meer heb.
Deze is met mijn tas gestolen vorig jaar.
Alleen tot opheden wel de verzekering maandelijks betaald en wil ik nu graag stop zetten.
Ik dank u vriendelijk.

Mvg,

Nick

ProAssist

Bij deze wil ik mijn verz mob telefoon opzeggen V11 92011618. Ga mijn automatische incasso bij de bank intrekken.
Dank u voor de geleverde service.
Mtvrgt Gert Luyten

ProAssist

Hahaha, dat mensen serieus denken dat je door een comment hier je verzekering daadwerkelijk kan opzeggen. Bovendien is het 'bij dezen' en niet 'bij deze'.

ProAssist

Lieve mensen,

vinden jullie het gek dat jullie blijven doorbetalen? "Let op: Je kunt je abonnement niet opzeggen doormiddel van het plaatsen van een opmerking." een beetje logisch nadenken alsjeblieft en contacteer ProAssist zelf.

Voor ProAssist zijn in totaal 634 reviews geschreven. Voor de hele categorie Verzekeringen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ProAssist opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ProAssist
Meer ProAssist statistieken

ProAssist opzeggen

Binnen 2 minuten ProAssist opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord