Primeline reviews

  • Totaal aantal reviews van Primeline: 35 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Primeline:
    9.4

Deel jouw Primeline review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Primeline abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Primeline

Er wordt keurig ieder jaar €15.00 afgeschreven,
maar in 2006 en 2007 heb ik geen creditcard ontvangen! Op mijn mail wordt na weken wachten verwezen naar de Website en mijn klacht wordt totaal niet op gereageerd.

Primeline

Zonder het te weten betalen wij telkens weer voor diensten waar ik niet om gevraagd heb, zoals een pasje die ik nog nooit gebruikt heb. Daar komt nog bij dat je ook bij de BKR geregistreerd staat,wie kan iets ondernemen tegen dit soort praktijken. B.V.D.

Primeline

Nieuwe hypotheek

Primeline

je weet

Primeline

U stuurt mij nu al jaren ongevraagd een creditcard, die ik nooit heb geactiveerd en steeds in tweeen knip. Per direct zeg ik derhalve deze kaart en al de diensten bij u op. De ongeautoriseerde afschrijving per 3 januari jl. voor voor mij onbekende redenen kunt u terugstorten.

Primeline

wens geen gebruik te maken van de verstrekte
creditcard.
per eerste mogelijkheid beeindigen.

Primeline

Geen kaart meer nodig, nooit gebruik van gemaakt!

Primeline

niet meer nodig

Primeline

Ik heb de afgelopen jaren van uw diensten geen gebruik meer gemaakt omdat ik er te veel rente voor moest worden betaald, maak ook geen gebruik meer van jullie creditcard.

Primeline

Ik heb de afgelopen jaren van uw diensten geen gebruik gemaakt omdat er te veel rente moet worden betaald maak ook geen gebruik meer van jullie creditcard.

Voor Primeline zijn in totaal 35 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Primeline opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Primeline
Meer Primeline statistieken

Primeline opzeggen

Binnen 2 minuten Primeline opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord