Primeline reviews

  • Totaal aantal reviews van Primeline: 35 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Primeline:
    9.4

Deel jouw Primeline review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Primeline abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Primeline

overbodig geworden en gelieve geen post meer sturen!!

Primeline

Constant gebeld worden door Primeline terwijl ik herhaaldelijk telefonisch contact hebt gehad.met de mededeling van de servicemedewerkster nee u heeft geen rekening meer open staan en we zullen ervoor zorgen dat u niet meer gebeld wordt maar dat duurt een werkdag.
Nu een week later wordt ik nog steeds gebeld

Primeline

Wegens prive omstandigheden.

Primeline

U stuurt mij nu al jaren ongevraagd een creditcard, die ik nooit heb geactiveerd. Per direct zeg ik derhalve deze kaart en al de diensten bij u op ook bij deze de registratie bij BKR.

Hopende u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,


M. Bounid

Primeline

Ik wil per 01/06/2011 stoppen met primeline cards

Primeline

Mijn achter naam is Lemans en ik krijg de brieven van Primeline op de naam Lemans - Valetta...Hoe de primeline aan de naam Valetta komt is mij een raadsel...Ik maak al 7 jaar GEEN gebruik van diensten van Primeline, krijg echter steeds de post van hun, ik wist niet dat ik het moest opzeggen en dat er andere kosten aan verbonden waren.Ik kreeg namelijk net een rekening van Laserservice die was met een automatische incasso van mijn bankrekening afgeschreven.

Primeline

Zonder het te weten betalen wij telkens weer voor diensten waar ik niet om gevraagd heb, zoals een pasje die ik nog nooit gebruikt heb. Daar komt nog bij dat je ook bij de BKR geregistreerd staat,wie kan iets ondernemen tegen dit soort praktijken. B.V.D.

Primeline

Wegens aanvragen hypotheek

Primeline

Ooit eens een lening aangegaan voor een motor: was dit een vergissing! Na een tijd werd het afgesproken (lees volgens contract) bedrag plots verdubbeld, zonder enige reden. Na ontzettend veel telefoontjes kwamen we te weten dat we volgens PrimeLine een bedrag afgehaald hadden, terwijl we nooit een kaart hadden ontvangen. Hierna naar de rechtbank. De rechtzaak kwam zelfs voor zonder ons in te lichten. Hoger beroep idem.

Primeline

wens geen gebruik te maken van de verstrekte
creditcard.
per eerste mogelijkheid beeindigen.

Voor Primeline zijn in totaal 35 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Primeline opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Primeline
Meer Primeline statistieken

Primeline opzeggen

Binnen 2 minuten Primeline opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord