Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1618 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

dankje maar geen zin in

Postcode Loterij

Wat een naai organisatie is dit!!! Zeggen ze dat je direct kan opzeggen wanneer je wilt.. hebben ze een verwerkingstermijn van een maand!!! Kan je nog een maand betalen! Zeer slechte zaak,, stelletje bedriegers!

Postcode Loterij

Ik/wij willen de bankgiroloterij opzeggen, omdat we zwz. niet om loten hebben gevraagd, vervolgens wordt er gewoon geld van onze bankrekening gehaald! Nu proberen wij het telefonisch, dit kost een aantal minuten om een medewerker te spreken nadat ik m'n verhaal heb gedaan wordt er vervolgens geen gehoor gegeven, daarna noodzakelijk de verbinding moeten verbreken en dezelfde procedure opnieuw ge probeerd, blijkt dat het 0900 niet meer met dezelfde telefoon bereikbaar is, nu met een ander toestel, mijn mobiel, blijk ik wel verbinding te krijgen maar door de drukte geen medewerker beschikbaar te zijn, dus moet ik een andere keer weer proberen en de verbinden wordt door hen verbroken. Dit is allemaal pure oplichterij, wij gaan nu een brief schrijven en melding maken bij de politie.
Wij wensen nooit gebruik te maken van de bankgiroloterij en vind dat de overheid hier per direct actie in moet ondernemen.
De bankgiroloterij is gewoon een bankgirooplichterij en niets anders! Wij willen ons geld terug en per direct en met terugwerkende kracht al onze kosten declareren bij de bankgiroloterij! Bij deze nogmaals een hele boze (zogenaamde) klant!

Postcode Loterij

Ondanks het insturen van een rode kaart wat betreft het intrekken automatische machtiging
wordt er toch weer het maandbedrag van zowel de postcode als van de bankgiro loterij van mijn rekening afgeschreven.
Men wil of kan kennelijk niet lezen wat er per post binnenkomt.

Postcode Loterij

ik heb inmiddels veel schulden om te betalen dus stop ik ermee.......

Postcode Loterij

Beste Allemaal
Door fin: omstandigheden
Bedankt voor het begrip
L Redan

Postcode Loterij

ivm met het overlijden van mijn schoonvader heeft mijn schoonmoeder half december al een opzeg brief gestuurd met hantekening niet goed stond geen bankrekening op (hebben bankrekening wordt iedere maand loten eraf gehouden!!)nu naar veel telefoontjes kreeg ze een actiecode tav MIJN SCHOONVADER schande met al haar verdriet!!!hebben ze weer geld van de bankrek. gehaald het is een schande ze weten dat haar man is gestorven en dan gewoon doorgaan met alle elende en verdriet heb je dit er bij het is een SCHANDE!!!!!!!

Postcode Loterij

Krijg de laatste tijd veel brieven om extra loten te nemen. De taal is niet vriendelijk maar bijna dwingend. Dit geld kan beter besteed worden dus daarom zeg ik bij deze op!!

Postcode Loterij

ik wil geen lote meer

Postcode Loterij

Precies robert nergens kan je na trekken wat er is gevallen het is een grote grap !! ik zag vandaag dat er 15 euro van me rekening is af geschrefen :O weten mensne waar dit van is ?


ST NAT SPORTTOTALISATOR
BETALINGSKENM. 37762301/230/1
INLEG LOTTO SPELPERIODE
12 FEB - 11 MRT 2011
ELKE ZATERDAG KANS OP DE JACKPOT

gewoon echt niet normaal heb hier niet eens om gevraagt hoe kunnen ze had van me rekening af halen :S

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1618 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord