Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1618 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Wordt alleen maar geld afgeschreven en dat is het

voordat ik lid werd zeggen ze dat het afmelden of je abonnment zo is opgezegt als je dat wil

nou apsuluut niet daar moet je dus heel wat voor doen voor je dat voor mekaar hebt en dat kost ook weer geld

Postcode Loterij

het opzeggen van mijn postcode loten. wil bij deze en n aangetekende brief stoppen met het betalen van postcodeloten.te pas en ongepast word ik gebelt om loten te bestellen en dan heb ik iets onozel gekregen als een saunabon,maar als je jullie nodig hebt om af te melden waar zijn jullie dan,zakkenvullers.stop hiermee anders zijn de advokaatkosten op jullie conto. wil geen post meer van jullie ontvangen.

Postcode Loterij

geen trek meer.

Postcode Loterij

duh

Postcode Loterij

na jaren mee doen en pff maar 5 euro verdient. Het is een te groot commercieel gebeuren geworden en niet interessant.

Postcode Loterij

Ik/wij willen de bankgiroloterij opzeggen, omdat we zwz. niet om loten hebben gevraagd, vervolgens wordt er gewoon geld van onze bankrekening gehaald! Nu proberen wij het telefonisch, dit kost een aantal minuten om een medewerker te spreken nadat ik m'n verhaal heb gedaan wordt er vervolgens geen gehoor gegeven, daarna noodzakelijk de verbinding moeten verbreken en dezelfde procedure opnieuw ge probeerd, blijkt dat het 0900 niet meer met dezelfde telefoon bereikbaar is, nu met een ander toestel, mijn mobiel, blijk ik wel verbinding te krijgen maar door de drukte geen medewerker beschikbaar te zijn, dus moet ik een andere keer weer proberen en de verbinden wordt door hen verbroken. Dit is allemaal pure oplichterij, wij gaan nu een brief schrijven en melding maken bij de politie.
Wij wensen nooit gebruik te maken van de bankgiroloterij en vind dat de overheid hier per direct actie in moet ondernemen.
De bankgiroloterij is gewoon een bankgirooplichterij en niets anders! Wij willen ons geld terug en per direct en met terugwerkende kracht al onze kosten declareren bij de bankgiroloterij! Bij deze nogmaals een hele boze (zogenaamde) klant!

Dit bericht geldt ook exact voor mij. Pure oplichterij naar mijn inziens!!

Postcode Loterij

Het is mooi geweest

Postcode Loterij

Per direct wil ik me loten opzeggen

Mvg m.schoonenwolf

Postcode Loterij

ik kan het me niet meer permiteren

Postcode Loterij

ik kan het me niet meer permiteren

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1618 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord