nrc next reviews

  • Totaal aantal reviews van nrc next: 100 reviews
  • Gemiddelde beoordeling nrc next:
    9.0

Deel jouw nrc next review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun nrc next abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

nrc next

Mijn vrouw en ik moeten allebei om 7 uur 's morgens naar ons werk en dan is de krant, die wij op zich goed vinden er meestal nog niet. Wij lezen die 's avonds niet meer en dat is jammer van het geld.

nrc next

zeg nrc op
heb niet gevraagt om automatiche verlenging

nrc next

opzegging abonnement

nrc next

Stap over naar de NRC Handelsblad

nrc next

De krant is qua inhoud prima. Ik mis alleen het lokale nieuws en dat is i.v.m. mijn werk niet handig.

nrc next

leven is kiezen
prima krant
maar heb te weinig tijd hem te lezen
vandaar opzeggen

nrc next

Ik heb gisteren opgezegd, omdat er veel te weinig actuele nieuws in staat. De manier van opzeggen vind ik trouwens erg vreemd. In plaats van verzenden staat er afdrukken. Dat zou toch betekenen dat ik dat formulier ergens naar toe moet sturen, wierd!

nrc next

Ik ben student en vind het een geweldige krant. Het is een krant dat je goed op de hoogte houd van alle zaken in de wereld en is snel te lezen. De reden dat ik het abonnement opzeg is dat ik alles via het internet doe en dus voor een online versie kies.

nrc next

Bij het nemen van mijn abonnement werd mij gezegd dat ik de NRC.Next 5 x per week zal ontvanegn en op zaterdag de NRC.
Dit laatste is exact 3 keer gebeurd sinds ik een abonnement heb. Dit vind ik incorrect en verwacht dan ook een genoeg doening als compensatie.
Ik heb helaas ook geen tijd om de NRC Next s'ochtends te lezen hoewel ik het een uitstekende krant vind. Ik zeg hierbij mijn abonnement op.
MVGR
M.Gelber

nrc next

Het is een fijne krant, maar ik heb een nw baan en ben al vroeg weg. De krant wordt niet gelezen en dat is dan jammer van een abonnement.
Bedankt!

Voor nrc next zijn in totaal 100 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.nrc next opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken nrc next
Meer nrc next statistieken

nrc next opzeggen

Binnen 2 minuten nrc next opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord