Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 878 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Momenteel kost een rijtje al 1,50 euro, en 1 jaar geleden was het nog 1 euro; bovendien zijn de prijzen hetzelfde gebleven, HOEZO OPLICHTERIJ!!


Tmaster

Lotto

Mensen ik wil jullie erop wijzen dat als je automatisch meespeelt, je zelf goed moet kijken of je wat gewonnen hebt; want zij doen het echt niet altijd hoor; ik heb al 6 keer meegemaakt dat ik ze een email moest schrijven om alsnog om mijn prijs te moeten bedelen!!

Lotto

Ze trekken wel steeds geld van mijn rekening zo'n E.15,00 en je krijgt i keer in de 2 weken soms E.1,00 dan weer een keer E.2,50 of dan weer een tijd niks.
Schiet je lekker mee op...

Lotto

Het zijn gewoon een stel ordinaire zakkenvullers die goedgelovige sukkels zoals ik zelf voor hun karretje spannen

Lotto

ik heb nog nooit wat gewonnen.

Lotto

Nou ik ben gelukkig niet de enige die er bij de Lotto niet doorheen komt met opzeggen. Heb ook al 2x een brief gestuurd en nu gaat er een machtingsopzegkaart naar toe. Kon eerst ook geen telefoonnummer gevonden krijgen (heel slim van ze....) maar ik ben het nu ook kotsbeu !!!!!!! Wat een misselijke oplichters, eerst een kadootje beloven en dan maar blijven afschrijven. Was het effe vergeten maar zit er ondertussen al meer dan een jaar aan vast en dat valt niet mee als minima. Hoop écht dat het snel opgelost is, zo niet heeft iemand dan een ander idee???

Lotto

Opzeggen is bijna niet te doen! Wat een zwendelaars. Ongelooflijk wat een smerige oplichters! Ze doen net alsof ze niets te horen hebben gekregen en halen vrolijk elke maand geld van je rekening.
Ik heb bij de bank een blokkade aan moeten vragen na vier! brieven te hebben geschreven! Dit moet echt aangepakt worden.....

Lotto

winstkansen zijn 0,01%
vroeger won je bij 4 goed nog gem.40 piek
nu bijna niets.

Lotto

Ook ik heb al 2 brieven verzonden en nog steeds blijven ze incasseren. Dus dit wordt nu de 3e brief. Je krijgt gewoon geen antwoord van ze.
Ik wil gewoon van de lotto af want ik vind het gewoon te duur worden. Het was 10 euro en nu al 12.50.

Lotto

om financiele redenen moet ik dit opzeggen,ik kan niks extra's meer betalen.b.kraaijenhof

Voor Lotto zijn in totaal 878 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Lotto opzeggen

Binnen 2 minuten Lotto opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord