Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 876 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Ze trekken wel steeds geld van mijn rekening zo'n E.15,00 en je krijgt i keer in de 2 weken soms E.1,00 dan weer een keer E.2,50 of dan weer een tijd niks.
Schiet je lekker mee op...

Lotto

Het zijn gewoon een stel ordinaire zakkenvullers die goedgelovige sukkels zoals ik zelf voor hun karretje spannen

Lotto

ik heb nog nooit wat gewonnen.

Lotto

Nou ik ben gelukkig niet de enige die er bij de Lotto niet doorheen komt met opzeggen. Heb ook al 2x een brief gestuurd en nu gaat er een machtingsopzegkaart naar toe. Kon eerst ook geen telefoonnummer gevonden krijgen (heel slim van ze....) maar ik ben het nu ook kotsbeu !!!!!!! Wat een misselijke oplichters, eerst een kadootje beloven en dan maar blijven afschrijven. Was het effe vergeten maar zit er ondertussen al meer dan een jaar aan vast en dat valt niet mee als minima. Hoop écht dat het snel opgelost is, zo niet heeft iemand dan een ander idee???

Lotto

Opzeggen is bijna niet te doen! Wat een zwendelaars. Ongelooflijk wat een smerige oplichters! Ze doen net alsof ze niets te horen hebben gekregen en halen vrolijk elke maand geld van je rekening.
Ik heb bij de bank een blokkade aan moeten vragen na vier! brieven te hebben geschreven! Dit moet echt aangepakt worden.....

Lotto

winstkansen zijn 0,01%
vroeger won je bij 4 goed nog gem.40 piek
nu bijna niets.

Lotto

Ook ik heb al 2 brieven verzonden en nog steeds blijven ze incasseren. Dus dit wordt nu de 3e brief. Je krijgt gewoon geen antwoord van ze.
Ik wil gewoon van de lotto af want ik vind het gewoon te duur worden. Het was 10 euro en nu al 12.50.

Lotto

om financiele redenen moet ik dit opzeggen,ik kan niks extra's meer betalen.b.kraaijenhof

Lotto

Het rendement ligt zo laag dat er van enig speelplezier geen sprake is.

Lotto

Kijk uit met Lotto, want je komt niet meer van een abonnement af!!!Ik probeer nu al 3 maanden mijn abonnement op te zeggen: ik heb een brief gestuurd met de gegevens zoals aangegeven op hun website. Niets gehoord en uiteindelijk gebeld: de medewerker vertelde mij dat de opzegging niet wordt verwerkt omdat ik mijn spelersnummer niet in de brief had vermeld. Dit nummer wordt echter volgens de internet tekst niet gevraagd!

Ik heb vervolgens schriftelijk een klacht ingediend bij Lotto met het verzoek mijn abonnement stop te zetten, maar ook hier hoor ik niets op. Nog steeds proberen ze geld van mijn rekening af te schrijven via de incasso. Ik krijg het gevoel dat Lotto het zo lang mogelijk met allerlei excuses probeert te rekken.

Voor Lotto zijn in totaal 876 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Lotto opzeggen

Binnen 2 minuten Lotto opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord