Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 878 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Ben al jaren lid en buiten een enkele euro die ik ooit gewonnen heb en dat is nog veel als ik de andere berichten lees pis ik altijd naast de pot, Misleidende reclame dat je de meeste winkansen hebt bij de lotto forget it! Ben er klaar mee geen sponsering meer.

Lotto

ik kan het niet meer betalen

Lotto

Ik zeg de lotto op voor mijn broer(welke geen P.C.heeft) om ernstige medische redenen

Lotto

Ik vind het jammer van het geld.

Lotto

Zo als zovelen,vind ik het te duur.

Lotto

Ik heb geen verdere interesse in De Lotto

Lotto

wil graag me abbonement opzeggen klantnummer 1252501242

Lotto

Ik kreeg maanden geleden een telefoontje of ik wel mee wilde doen met de lotto, ik dacht dan win je misschien een keer wat..... Nee... het weegt niet op tegen het maand bedrag.

Lotto

via de telefoon weer instonken, maar vindt het te duur, zeker met 4 loten

Lotto

Vandaag twee keer gebeld door Lotto ivm opzegging maar moesten meneer spreken. Met mevrouw willen ze niet praten. Dus heb ik uitgelegd dat zowel meneer als mevrouw er samen duidelijk over eens zijn dat we dus nooit meer iets met de lotto te maken willen hebben ook gezien de problemen die we hebben gehad om ons abonnement op te zeggen.
Nee dan ligt het niet aan de Lotto maar volgens die beste kerel aan lijn was ik zo kwaad omdat ik waarschijnlijk niet gelukkig ben in mijn huwelijk en dat ongenoegen nu uit naar de Lotto.
Nou ja... flapdrol.

Voor Lotto zijn in totaal 878 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Lotto opzeggen

Binnen 2 minuten Lotto opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord