KPN vaste telefonie reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN vaste telefonie: 256 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN vaste telefonie:
    9.4

Deel jouw KPN vaste telefonie review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN vaste telefonie abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

KPN vaste telefonie

ons huis is ontruimd en wij wonen er m.i.v. deze week niet meer. ons nummer is 035-6267499 met drie isdn 2 nummers er onder..alles annuleren a.u.b. dank Martien

KPN vaste telefonie

Opzeggen i.v.m opname in verpleeghuis

KPN vaste telefonie

Opzegging vaste telefoon en fax

KPN vaste telefonie

Bellen om op te zeggen, maar liefst een kwartier aan te telefoon gehouden, meneer moment, 1 minuut wachten, weer wat nodig, weer een minuut wachten, en lekker op de achtergrond gebabble van andere kpn-collega. En ja hoor gewoon weer een rekening t/m april en vermelding van mijn kwartier durende met hun 0900-servicenummer en 'geen' bevestigingsbrief van de opzegging bij de post. Echt de laatste keer dit, voor mij geen kpn. Hier gaat een aangetekende brief met opzegging heen.

KPN vaste telefonie

Wil sneller internet en een totaalpakket.

KPN vaste telefonie

Al diverse keren gebeld met KPN om de vaste telefoon op te zeggen, is geregeld maar nog steeds een aan sluiting. nu 2 maanden verder is er NOG steeds niks gebeurd. je wordt er moedeloos van, vandaag maar is weer gebeld.nu is er niks bekend. wie weet hoe ik dit kan op lossen? misschien Radar bellen?

KPN vaste telefonie

Opzeggen KPN van internet abbonnement via Online:
Goed geklooi bij KPN. Gaat na overgang en afsluiten gewoon door met in rekening brengen. Volgens de hulpmevrouw kun je alleen schriftelijk je abonnement opzeggen. "Ja maar...overstapservice ..online .. Meneer, u kunt alleen schriftelijk opzeggen". Uiteraard met Online gebeld: bij internet is de afspraak onderling opzegbaar zonder schriftelijk verzoek om beëindiging door cliënt.
Mijn tip: zeg eerst alles op bij KPN tot er echt niks meer is en pak dan een nieuwe provider. Gaat snel en nu zonder problemen.

KPN vaste telefonie

na ettelijke telefoontjes en verzoeken om er iets aan te doen iskpn niet in staat om het oude abonnement te wijzigen in een internetplus abonnement met behoud van 2 van de 4 oorspronkelijke nummers en een homevoxcentrale die gewijzigd moet worden in een modem.dit loopt nu ruim 2 maanden.

KPN vaste telefonie

ik krijg die e-mail niet binnen!

KPN vaste telefonie

Hallo jaren zit ik een voor mijn oudere moeder van 81 een goedkope provider te zoeken maar elke keer houd kpn het tegen, om de concurrentie in handen te houden.Ben er helemaal klaar mee, ga een brief aan het ministerie schrijven, dat het afgelopen moet zijn van het bestelen van oude mensen!!!!

Voor KPN vaste telefonie zijn in totaal 256 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 12% van de opzeggingen voor KPN vaste telefonie reviews geschreven, dit zijn er in totaal 2. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 14 reviews geschreven.KPN vaste telefonie opzeggen

Binnen 2 minuten KPN vaste telefonie opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord