KPN vaste telefonie reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN vaste telefonie: 240 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN vaste telefonie:
    9.3

Deel jouw KPN vaste telefonie review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN vaste telefonie abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

KPN vaste telefonie

Opzeggen KPN van internet abbonnement via Online:
Goed geklooi bij KPN. Gaat na overgang en afsluiten gewoon door met in rekening brengen. Volgens de hulpmevrouw kun je alleen schriftelijk je abonnement opzeggen. "Ja maar...overstapservice ..online .. Meneer, u kunt alleen schriftelijk opzeggen". Uiteraard met Online gebeld: bij internet is de afspraak onderling opzegbaar zonder schriftelijk verzoek om beëindiging door cliënt.
Mijn tip: zeg eerst alles op bij KPN tot er echt niks meer is en pak dan een nieuwe provider. Gaat snel en nu zonder problemen.

KPN vaste telefonie

na ettelijke telefoontjes en verzoeken om er iets aan te doen iskpn niet in staat om het oude abonnement te wijzigen in een internetplus abonnement met behoud van 2 van de 4 oorspronkelijke nummers en een homevoxcentrale die gewijzigd moet worden in een modem.dit loopt nu ruim 2 maanden.

KPN vaste telefonie

ik krijg die e-mail niet binnen!

KPN vaste telefonie

Hallo jaren zit ik een voor mijn oudere moeder van 81 een goedkope provider te zoeken maar elke keer houd kpn het tegen, om de concurrentie in handen te houden.Ben er helemaal klaar mee, ga een brief aan het ministerie schrijven, dat het afgelopen moet zijn van het bestelen van oude mensen!!!!

KPN vaste telefonie

Kansloze missie om telefonisch op te zeggen bij KPN. Afdeling opzeggingen bevestigd dat het is opgezegd, afdeling facturering ziet de opzegging niet en stuurt vrolijk een factuur. Goede communicatie.
Overigens werd de beloofde snelheid nooit gehaald.

KPN vaste telefonie

te duur abbonnement

KPN vaste telefonie

... en na opzegging word ik DRIE keer gebeld door een call center NAMENS KPN. Terwijl ik al een hele tijd geregistreerd sta in het bel-me-niet register. KPN komt me de neus uit !

KPN vaste telefonie

Omdat wij galsvezel hebben gekregen, wilde ik mijn KPN telefoonabonnement opzeggen. Op de laatste afrekening staat netjes dat ik € 44,- terugkrijg - voor twee telefoonlijnen die we hadden - maar tegelijk wordt er maar liefst € 65 in rekening gebracht: ze noemen het "Kosten n.a.v. opzegtermijn".

Stelletje dieven !

KPN vaste telefonie

I.v.m opname in verzorgings tehuis zeg ik mijn abonnement per direct op, omdat ik die niet meer nodig heb

KPN vaste telefonie

graag willen we onze vaste telefoon opzeggen wel willen we nog gebruik maken van onze adsl aan

Voor KPN vaste telefonie zijn in totaal 240 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 9% van de opzeggingen voor KPN vaste telefonie reviews geschreven, dit zijn er in totaal 2. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 14 reviews geschreven.KPN vaste telefonie opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN vaste telefonie
Meer KPN vaste telefonie statistieken

KPN vaste telefonie opzeggen

Binnen 2 minuten KPN vaste telefonie opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord