KPN digitenne reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN digitenne: 154 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN digitenne:
    8.9

Deel jouw KPN digitenne review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN digitenne abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Digitenne

Precies hetzelfde hier!! Ik heb sinds oktober 2009 ook digitenne aangeschaft, samen met internetplusbellen. Digitenne is zeer slecht. Met name zeer onduidelijk doordat mijn tv te groot is en digitenne daar niet op gebasseerd is, zeggen ze. (iedereen heeft tegenwoordig toch een grote tv?!) En dan idd natuurlijk ook nog al die storingen, een auto op de weg en het beeld schiefert. Ik heb er zowww geen zin meer in! Hoe kan ik digitenne opzeggen? De aanvraag loopt via kpn, maar steeds als ik telefonisch contact heb, wordt ik doorgestuurd naar een ander nummer. Want dan pas kan ik digitenne bereiken.

Kan ik digitenne nu meteen gewoon opzeggen of moet ik net als bij kpn een jaar afwachten en zit ik dus nu vast aan zowel internetplusbellen als digitenne?

Digitenne

Altijd een belabberde ontvangst gaat mij de keel uithangen. Digitenne ging al direct in de fout na levering. Steed weer problemen met de ontvangst. Als er een brommertje door de laan rijdt, dan stoort het verschrikkelijk.

Dit is kenmerkend voor de service van de heren van KPN, dus wil ik alles zo snel mogelijk opgezeggen.

Digitenne

Na een jaar met veel plezier gebruik gemaakt te hebben van Digitenne gaat het er nu toch uit. Reden? We hebben een grote tv gekocht (42" plasma) en dan valt toch op dat de kwaliteit niet is wat je er van zou verwachten. Veel compressie artefacten. Dit viel op onze oude 21" CRT niet op.

De slechte kwaliteit ligt overigens zeker niet aan de nieuwe tv aangezien DVDs een heerlijk beeld laten zien.

Digitenne

slechte ontvangst. Heb nu maar 5 zenders en als er een brommer voornijkomt ist blokkerig beeld. Wel goede service: na gratis buitenantenne is er nog een monteur gekomen. Die zei dat er waarschijnlijk 'iets' stoorde, zoals een transformator ofzo...maar heb niets kunnen vinden dat storing veroorzaakt. Nu ben ik het zat.
Ook de recorder doet het alleen maar als ie er zelf zin in heeft, staat vaak vast, zeer beperkte info op het programma overzicht.
Jammer, anno 2009

Digitenne

Opzich is digitenne op enkele storingen na goed bevallen. Wegens verhuizing kunnen we weer terug naar UPC, een voordelig pakket en weer films bestellen via on demand!

Digitenne

Niet tevreden over kwaliteit. Vooral bij langskomend verkeer en harde wind.

Digitenne

wij hebben digitenne van KPN met voetbal kanaal
maar het kasje is kapot
kunt u ons een nieuw kastje opsturen
want nu hebben wij niks aan ons abonement
want we kunnen geen tv kijken
daar voor mijn onze dank
gaarne bericht terug
afz D de Wal
van Oldenbarneveltstraat 36
2628tx
Delft

Digitenne

bij het minste of gerinste weersverandering iskijken met digitenne onmogelijk...alleen maar blokjes

Digitenne

slechte kwaliteit,veel storing,veel ruis op het geluid

Digitenne

Zeer slechte kwaliteit en ik heb een jaar lang geen digitale zender kunnen ontdekken het was nog gewoon analoog

Voor KPN digitenne zijn in totaal 154 reviews geschreven. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.KPN digitenne opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN digitenne
Meer KPN digitenne statistieken

KPN digitenne opzeggen

Binnen 2 minuten KPN digitenne opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord