KPN digitenne reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN digitenne: 153 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN digitenne:
    8.9

Deel jouw KPN digitenne review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN digitenne abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Digitenne

"Ik ga akkoord met het Privacy Statement en het ontvangen van de nieuwsbrief en partnermailings van UnitedConsumers.nl & Abonnementenbesparen.nl."

Dit bevalt me niet aan deze site!!!

Leuk dat je reclame gebruikt en een goed initiatief. Jammer dat jullie privacy gegevens willen gebruiken voor reclame doeleinden. Ik stuur zelf wel een brief...

Digitenne

Ik zeg mij abonnement op van wege de slechte ontvangst en toch wel door stijgende kosten voor digitenne

Digitenne

BEN OVERGESTAPT OP KABEL TV

Digitenne

Slechte ontvangst en toch worden de kosten verhoogd. Het opzeggen van Digitenne is ook een raadsel. Erg klantonvriendelijk, jammer.

Digitenne

De contact informatie die op deze site wordt weergegeven klopt niet. Als je digitenne op wil zeggen kijk dan even hier: http://kpn-customer.custhelp.com/cgi-bin/kpn_customer.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2363

Digitenne

Nou nadat ik telefonisch had opgezegd en de tuner retour had gestuurd kreeg ik nog een betaling voor een maand later. Nou gelijk die dat hun (binnen 3 dagen krijg je antwoord) mail formulier gebruikt. Nu 3 weken later nog steeds geen reactie alleen wel de melding dat er een nieuwe FACTUUR er aan komt.
Dus ik bellen wat denk je. Hebben ze gewoon nog een smartcard door laten lopen.
En nu blijkt uit onderstaand bericht dat je ook geen klachten brief meer kunt sturen. Dus deze keer maar weer mailen!!!

Simpel gezegd is KPN KUT en dat geld niet alleen met digitenne want het bedrijf werkt zo traag als dikke stront door een trechter.

Digitenne

digitenne opzeggen zoals ik getracht heb voor mijn 85 jarige schoonvader blijkt niet mogelijk.
digitenne klantenservice
postbus 396
1200 AJ Hilversum blijkt niet meer aanwezig op dat nummer.
brief retour gezonden door TNT met vermelding;
vertrokken/onbewoond.

Digitenne

overstapt naar schotel tv

Digitenne

Tot aan de zomer had ik af en toe bereik, maar sinds oktober helemaal niks meer. En wel gewoon betalen.

Digitenne

Precies hetzelfde hier!! Ik heb sinds oktober 2009 ook digitenne aangeschaft, samen met internetplusbellen. Digitenne is zeer slecht. Met name zeer onduidelijk doordat mijn tv te groot is en digitenne daar niet op gebasseerd is, zeggen ze. (iedereen heeft tegenwoordig toch een grote tv?!) En dan idd natuurlijk ook nog al die storingen, een auto op de weg en het beeld schiefert. Ik heb er zowww geen zin meer in! Hoe kan ik digitenne opzeggen? De aanvraag loopt via kpn, maar steeds als ik telefonisch contact heb, wordt ik doorgestuurd naar een ander nummer. Want dan pas kan ik digitenne bereiken.

Kan ik digitenne nu meteen gewoon opzeggen of moet ik net als bij kpn een jaar afwachten en zit ik dus nu vast aan zowel internetplusbellen als digitenne?

Voor KPN digitenne zijn in totaal 153 reviews geschreven. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 2 reviews geschreven.KPN digitenne opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN digitenne
Meer KPN digitenne statistieken

KPN digitenne opzeggen

Binnen 2 minuten KPN digitenne opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord