HotelPiccolo reviews

  • Totaal aantal reviews van HotelPiccolo: 179 reviews
  • Gemiddelde beoordeling HotelPiccolo:
    9.2

Deel jouw HotelPiccolo review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun HotelPiccolo abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

HotelPiccolo

Hallo mensen,

Gister is er voor de zoveelste keer 59euro van mijn bankrekening gehaald!! Terwijl ik al tig opzeggings mails en formulieren heb op gestuurd!
Er wordt al vanaf 2006 geld van m'n rekening af gehaald! Maar doordat het maar eens per jaar wordt afgehaald, vergeet je het al snel.
Tot vandaag!! Ben naar de bank gegaan, heb de rekening voor hun geblokkeerd, heb een zogenaamde "rode kaart" van de bank op gestuurd en het bedrijf opgebeld.
Heb heel netjes en vriendelijk verteld wat ik van deze %$#@^^& zooi vindt en dat het nu afgelopen is met dat aasgier gedrag.
Dus ik hoop dat ik er nu vanaf ben en de laatste 59euro weer terug ontvang.

Met vriendelijke groet.
Anouk.

HotelPiccolo

BESTE MENSEN, ik heb onderstaand zojuist gemaild naar das je goed recht (sbs6)

Beste John,


Ik kijk altijd naar das je goed recht en nu zit ik zelf in dergelijke situatie, al een tijdje eigenlijk. Het gaat hier niet om honderden of duizenden euro's maar om het principe.
Vorig jaar juni heb ik me laten verleiden om een piccolocard te bestellen, 3 maanden proef en daarna zou dit een jaarkaart worden.
Ik had al vaker gehoord dat je van piccolocard nooit afkomt maar ik ben er toch ingetrapt.
Zo gezegd, zo gedaan, ik heb 22,50 betaald voor een proefkaart van 3 maanden, zonder tegenbericht zou deze daarna automatisch worden verlengd.

Op 19 augustus heb ik een e-mail gestuurd want het viel mij op dat ik de kaart nog niet had ontvangen, ik had het adres van mijn moeders huis opgegeven en had mijn moeder nog nergens over gehoord. Vervolgens krijg ik het antwoord dat het naar dat adres is gestuurd.

Ik heb het mijn moeder nogmaals gevraagd en zij zegt nooit iets te hebben ontvangen.
Vervolgens heb ik er niet echt meer bij stil gestaan, ik heb ook een druk werkend leven en wordt er in oktober 44,95 afgeschreven voor een jaarkaart!
Ik heb nog niet eens gebruik kunnen maken van de proefkaart.
Dus ik heb gemaild dat ik de proefkaart nooit heb gekregen en dat ik het niet eerlijk vind dat zij dit geld afschrijven terwijl ik al heb betaald voor een proefkaart, welke ik nooit heb kunnen gebruiken.
Ik heb op de website opgezocht hoe je dit op moet zeggen en hier staat dat je de kaart moet terugsturen samen met een schriftelijke opzegging, hoe kan dit als ik de kaart nooit heb gekregen vandaar mijn mail.

Ik word zwaar wantrouwend behandeld allereerst en opzegging is niet mogelijk dus ik moet maar gewoon betalen.
Dus ondertussen ben ik 67 euro kwijt aan iets wat ik nooit heb ontvangen.
Ik heb mijn bank gebeld, het verhaal verteld en heb mijn 44,95 teruggekregen en ik heb piccolocard laten blokkeren voor verdere afschrijving.

31 december 2010 krijg ik telefoon van het incassobureau dat ik nog een rekening heb openstaan.
Ik weer het verhaal uitgelegd, dat ik niet wil betalen voor iets wat ik nooit heb ontvangen, gezegd dat ik het op wilde zeggen en mijn geld terug wilde en zij wist even genoeg.
Vervolgens heb ik nu een aanmaning van het incassobureau Intrum Justitia van 122,23 euro! Nou die 22,50 erbij opgeteld zit ik al op bijna 150,00 euro wat ik moet betalen voor niks, voor lucht.

Ik heb al bijna nooit geld over aan het eind van de maand, ik kan dit niet missen, buiten dat hebben hun het recht niet om dit van mij te verlangen..
Als ik niet voor 30 januari betaal volgen er gerechtelijke stappen en ik weet niet meer wat ik moet doen! Ik kan en wil niet betalen.

Ik zal de mailconversaties bijgaand doen en kijk ook eens op deze site! http://www.abonnementenopzeggen.nl/paginas/categorieen/overige/HotelPiccolo/ Er moet iets gebeuren..
Ik hoop dat ik een reactie krijg en niet alleen voor mijzelf maar ook voor alle andere consumenten die ooit met deze firma in zee willen gaan.

HotelPiccolo

hey die piccalo, lekker slapend rijk worden zeker, allemaal mensen aanmalingen sturen dat je nog geld van ze krijgt, van iets wat ze niet meer gebruiken, waar haar je de gore lef vandaan, ik heb het 3 jaar gelee ook al opgezegt en nog blijf je me post sturen en pasjes, ik gebruik die klote pas niet, ik heb er ook niet om gevraagd, kijk maar eens die klote administratie van je na, ik betaal niet voor iets wat ik niet gebruik.

HotelPiccolo

Heb ook een kaart gehad, maar na verloop van tijd terug gestuurd, omdat er geen gebruik van gemaakt word. Er werd automatisch geld van mijn rekening afgeschreven, maar heb het laten stoneren. Nu ben ik in conflict met intrum justitia, omtrend de te betalen rekening en heb bewijs opgevraagt het zal me benieuwen!!

HotelPiccolo

ik heb nooit geen gebruik willen maken van deze kaart is me gewoon aangesmeerd........

HotelPiccolo

heel veel berichten maar hoe komen we hier onderuit bij die justitia,kunnen we gewoon geen geld meer opsturen ook al krijgen we een aanmaning ?welke persoon hier op t forum weet de rechtelijke gang?????????????/dan komen we verder hier

HotelPiccolo

Het is een leuk idee de piccolo card,maar dan moet je er wel gebruik van maken,en dat is nou het probleem bij ons,hij ligt gewoon in de schuif en er word niets mee gedaan dus vandaar.
Dat is zonde toch.

HotelPiccolo

ik zeg het abonnement op omdat we er toch geen gebruik van maken

HotelPiccolo

Er is euro 59,85 van mijn rekening afgeschreven zonder dat ik iets heb besteld. Ik ken dit bedrijf niet eens! Ga aangifte doen i.v.m. oplichting!

HotelPiccolo

goed dat ik dit ff lees.had het ook al opgezegd komen ze twee drie jaar later met intrum justitia aan..........

Voor HotelPiccolo zijn in totaal 179 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.HotelPiccolo opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken HotelPiccolo
Meer HotelPiccolo statistieken

HotelPiccolo opzeggen

Binnen 2 minuten HotelPiccolo opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord