HotelPiccolo reviews

  • Totaal aantal reviews van HotelPiccolo: 179 reviews
  • Gemiddelde beoordeling HotelPiccolo:
    9.2

Deel jouw HotelPiccolo review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun HotelPiccolo abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

HotelPiccolo

ik probeer al 2 jaar op te zeggen maar ze blijven
toch geld afhalen .
niet normaal.

HotelPiccolo

ik sluit me aan in de rij heb al 2 jaar geleden opgezegd niks meer van gehoord tot nu of ik even 126 euro wil betalen kunnen ze toch niet maken?heb ook ineens een mail gehad van justitia deurwaarder dus wat doe ik hiermee?

HotelPiccolo

heb meer als 3 jaar niets vernomen van piccolo een ineens uit het niets krijg ik een sms van een incasso instantie dat ik 126.57 moet betalen nou ik weet niet waar ze het vandaan halen maar ze kunnen me buik op en me rug af!!!!!!!!!!!!

HotelPiccolo

Goedemiddag,

Ik wilde ff mededelen dat ook wij al jaren in een strijd verwikkeld zitten met Hotelpiccolo.
We hebben nooit een abonement gehad van hun, en zij beweren van wel,
De kosten zijn al aardig opgelopen bij de deurwaarder, heb deze duidelijk vertelt dat we nog nooit een abonement bij hun af hebben gesloten.
De deurwaarder vertelde ons dat we hotelpiccolo moesten benaderen, dit hebben we tot 4 keer toe gedaan met een brief maar geen antwoordt van hun kant dus heeft de deurwaarder nu de rechtbank ingschakelt, we balen er goed van...
We staan in ons recht dus ik betaal niets....hopelijk is er iemand onder ons die nu eindelijk eens actie onderneemt en deze hotelpiccolo nu eens aan kan pakken.
Ik las al iemand over Kassa dat lijkt me nu eens een goed idee.
Ik hoop dat er wat mee gedaan wordt want ik wordt gek van de deurwaarders van hun.

HotelPiccolo

Ook ik wil zo snel mogelijk van mijn kaart af
Heb hem nog nooit gebruikt,hoop dat ik geen problemen krijg zoals zovelen mensen
Dit pasje heb ik gekregen van de opgespaarde nexpunten bij neckerman
Stom van me,had beter er iets anders mee kunnen doen.

HotelPiccolo

Geachte Abonnementenservice,

Na 2 keer een opzegging te hebben gedaan van de Piccolocard, welke ik in al de jaren nog nooit heb gebruikt, heb ik onlangs het door u afgeschreven bedrag op mijn rekening laten blokkeren. Ik heb zowel in 2006 als in 2007 een opzeggingsbrief van de Piccolocard aan u verzonden waarin duidelijk stond vermeld dat ik al enige tijd geen card meer in het bezit heb en ik dus ook geen nummer kon overhandigen maar dat ik er van uit ging dat aan de hand van mijn adresgegevens de Piccolocard beëindigd zou kunnen worden.

Bijgevoegd vind u de 2 eerder verzonden opzeggingsbrieven en ik verzoek u dan ook om niet verder te gaan met mij lastig te vallen met een incasso bureau, daar uw eigen administratie kennelijk niet al te vlekkeloos verloopt. Ik ben inmiddels 2x verhuisd en ook deze gegevens zijn niet in uw administratie bekend wat mij ten zeerste verbaasd daar ik in mijn vorige brief duidelijk een nieuw adres heb vermeld en dit ook standaard op mijn briefpapier stond gedrukt.

In 2008 heeft u dus ook onterecht het bedrag afgeschreven van mijn rekening en helaas heb ik het op dat moment niet opgemerkt anders was ik al eerder in de pen geklommen om mijn klacht bij u neer te leggen.

Graag ontvang ik per ommegaande uw bevestiging van deze opzegging en hoop ik dat verder stappen worden stop gezet met Intrum Justitia.

Een kleine noot: Ik ben er inmiddels achter gekomen dat vele mensen met mij hetzelfde probleem ervaren met uw organisatie en dat er “zomaar” ongevraagd geld word afgeschreven van rekeningen terwijl het zogenaamd om een éénmalige actie ging en niet een doorlopend abonnement. Ik verwacht dan ook dat dit snel word opgelost anders zie ik mij genoodzaakt de consumentenbond in te schakelen.

HotelPiccolo

kaart nooit gebtruikt Al eerder opgezegd maar was te laat volgens woordvoerder nu dus weer opgezegd hopelijk wordt deze snel verwerkt om van al het gezeur af te zijn

HotelPiccolo

hierby zeg ik m,n lidmaatschap op want ik heb er niets aan grt n j vriend

HotelPiccolo

Deze card is me min of meer door de strot gewrongen. Omdat ik nu al weet dat ik er waarschijnlijk geen gebruik van zal maken zeg ik hem nu al op per 01-10-2010. Ik wil een ontvangstbevestiging van deze brief van u krijgen en hoop dat ik verschoont blijf van de problemen die anderen bij hun opzegging hebben gehad.

mvg A Kuijten

HotelPiccolo

ik sluit me volledig bij bovenstaande schrijvers aan, hier moet kassa of zo eens naar kijken, misschien kunnen we onze krachten bundelen, al diverse malen opgezegd. krijg steeds geen bevestiging, alleen maar intra justitia op mijn nek met steeds hogere bedragen. WE MOETEN HIER IETS AAN DOEN, hoeveel mensen zullen wel betalen en weer voor een jaar aan deze @#$%^&^&* mensen vastzitten.
Mw. van Hees

Voor HotelPiccolo zijn in totaal 179 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.HotelPiccolo opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken HotelPiccolo
Meer HotelPiccolo statistieken

HotelPiccolo opzeggen

Binnen 2 minuten HotelPiccolo opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord