Hotelpas reviews

  • Totaal aantal reviews van Hotelpas: 59 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Hotelpas:
    9.4

Deel jouw Hotelpas review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Hotelpas abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Hotelpas

Mensen kijk uit voor de hotelpas

Hotelpas

Laat je niet vangen! Jammer dat vakantievoordeel en andere vakantieveiling sites hier aan mee doen.

Hotelpas

Ik sluit mij aan bij eerder geschreven berichten. Ook ik had een hotelpas via vakantieveilingen gekocht. Buiten het feit dat het qua korting helemaal geen verschil maakt, hebben ze het nu ook nog stilzwijgend verlengd. Ik heb het direct kunnen stopzetten voor 25 euro. Zwaar misleidend. Doe je zelf alsjeblieft een plezier en begin er niet aan!

Hotelpas

Helaas ben ik ook de dupe van de dubieze Hotelpas praktijken. Hopelijk helpt deze opzegbrief en de melding op de site van de consumentenbond.

Hotelpas

Abonnement wordt stilzwijgend verlengd. Je krijgt hier pas een melding van na de eerste maand waarbij staat dat als je wil opzeggen de eerste maand moet betalen en dan pas mag opzeggen. Erg naar. Product wordt ook via vakantieveilingen verkocht. Ik kan mij voorstellen dat mensen denken dat het een kortingspas is die gebruikt kan worden en niet iets waar je aan vast zit nadat je het koopt en voor moet blijven betalen. Erg misleidend dus.

Hotelpas

ik had hem kado gekregen, weet niks van verlengen etc of opzeggen.
rare toestand dat je dat naderhand pas te weten komt met een vette rekening

Hotelpas

Op vakantieveiling "gewonnen"Nooit gebruik van gemaakt. Nu een rekening ??
Ik heb de klanten service gemaild en zou nog 29 euro schuldig zijn,voordat ik kan opzeggen.Volgens de consumentenbond mag hotelpas dit niet vragen zelfs niet als dit in de voorwaarden staat, dus ik betaal dat bedrag niet!

Hotelpas

Vorig jaar heb ik via VakantieVeilingen een hotelpas gekocht die ik nooit gebruik had. Ik had direct gebeld om mijn geld terug te vragen maar dat kon niet. Dus had ik voor een jaar betaald. Nu krijg ik een e-mail dat ze hebben de " contract" verlengt en dat ze straks geld uit mijn bank ga halen? Ik begrijp er niets van. Wat moet ik mee?

Hotelpas

Door het lezen van anderen en hoeveel ellende hiervan heb ik besloten onmiddellijk mijn hotel pas te stoppen heb hem nog geen maand geleden via vakantieveilingen gehad. ma vertrouw het nu al niet om er ook ma iets mee te doen.. heb geen premium geactiveerd niks. ben benieuwd wat er mocht gaan gebeuren in me mailbox..

Hotelpas

Na een fout met vakantieveilingen en toen al geklaag, toch moeten betalen. Helemaal vergeten en wil het nu gelijk regelen. Hoop dat ik er gelijk vanaf ben!

Voor Hotelpas zijn in totaal 59 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Hotelpas opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Hotelpas
Meer Hotelpas statistieken

Hotelpas opzeggen

Binnen 2 minuten Hotelpas opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord