Hotelpas reviews

  • Totaal aantal reviews van Hotelpas: 59 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Hotelpas:
    9.4

Deel jouw Hotelpas review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Hotelpas abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Hotelpas

Krijg ik opeens een brief om mijn hotelpas te verlengen....een hotelpas heb ik die dan een?

Hotelpas

Leuke veiling gewonnen op vakantoeveilingen maar kat in de zak en nu aan een abbonnement vast met extra kosten. Ik ga vakantieveilingen hierop aanspreken dat zij mij hiervoor niet hebben gewaarschuwd.

Hotelpas

Leuk als je vaak hotel boekt

Hotelpas

Ik vind het te duur en is overbodig geworden

Hotelpas

Waardeloze pas, voegt niks toe. Deze mensen proberen je een abonnement aan te smeren. Zou eerst voor 1 jaar hebben en daarna automatisch aflopen, nu zeggen ze dat ik eraan vast zit. Als je wil bellen met een vraag kost dat 0,90 euro. conclusie: ik vind het oplichters.

Hotelpas

Volgens de consumentenbond kan dit helemaal niet. Dus je hoeft niet te betalen! Had een jaar abonnement via Vakantieveilingen.

Hotelpas

Ik heb vorige jaar een voucher gewonnen via ticketveiling.nl voor 7 euro voor een hele jaar bij hotelpas.com. Op 5 september 2015 heb ik een email van Hotelpas.com gekregen dat ik mijn abonnement moet betalen en dat ik een betaal achterstand heb van 1 maand en als ik niet binnen 5 dagen betaald dat ik twee maanden betaalachterstand zal hebben. Ik wil helemaal geen abonnement afsluiten. Ik heb ook geen algemenevoorwaarden gezien waarin staat dat de abonnement automatisch verlengt gaat worden. Kan u mij daarmee helpen. Ik wil de 24 euro of de 48 euro niet betalen. Volgens mij is zo'n beding nietig. Verder wou ik op de website gaan, maar het werk niet. Ik ben al een maar dagen bezig om het abonnement op te zeggen maar de link tot de website werkt niet, verder heb ik geprobeerd ze telefonisch te bereiken en via email, maar het lukte me ook niet. de website of telefoon nummer is buiten bereik.

Hotelpas

Heb me nooit aangemeld en moest €25-, betalen pff. Je kan ze niet bellen en op mail word niet gereageerd. Word belazerd!!!

Hotelpas

Ik vind het raar dat je alleen via de mail wordt benaderd als je ook een pas van hotelpas zou moeten hebben gekregen. Want ik snap eerlijk gezegd niet dat ik ineens een email kreeg voor een betaling.

Hotelpas

Leuke aanbiedingen maar opzeggen erg lastig, Via de mail iedere keer naar de site verwezen maar op geen computer functioneert de website.

Voor Hotelpas zijn in totaal 59 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Hotelpas opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Hotelpas
Meer Hotelpas statistieken

Hotelpas opzeggen

Binnen 2 minuten Hotelpas opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord