Harmony Service Center reviews

  • Totaal aantal reviews van Harmony Service Center: 1285 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Harmony Service Center:
    9.6

Deel jouw Harmony Service Center review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Harmony Service Center abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Harmony Service Center

4 jaar abonnement gehad waarvan maar 2 x gebruik hoeven maken van de service.

Harmony Service Center

over bodig geworden

Harmony Service Center

was mooi

Harmony Service Center

Toen een e reader gekocht bij dixons. Inmiddels heb ik deze e reader niet meer in gebruik. Dus geen verzekering meer nodig. Dixons is inmiddels failliet en dit is voor mij 8de mogelijkheid om de vezekering stop te zetten.
op geen andere manier mogelijk. Bij afsluiten geen bewijs/ polis ontvangen.

Harmony Service Center

niet meer nodig

Harmony Service Center

ik heb de telefoon verkocht. en wil de verzekering niet betalen voor een ander. smartphone galaxy core 2 . ik betaal per maand € 6.95. ook wil ik de andere verzekeringen opzeggen voor de laptop en smartphone galacy core. € 12.12 en € 4.95.

Harmony Service Center

Geen verzekering meer nodig

Harmony Service Center

3 jaren lid en nu overbodig geworden

Harmony Service Center

Mijn ervaring met met Harmony Service Center is niet goed. Ik heb mijn mobiel een aantal keer opgestuurd en kapot terug gekregen. Ik ben eigenlijk al veel te laat met opzeggen, want ik heb al bijna een jaar een andere telefoon. De opzeg service is wel goed, ik vraag me echter wel af wat er nu met deze brief moet gebeuren.

Harmony Service Center

Heb minimaal twee jaar onterecht verzekering betaald voor een telefoon die ik al langere tijd niet meer in mijn bezit heb. Vervolgens eind vorig jaar een opzegbrief verstuurd en nu krijg ik een incassobrief binnen. Blijkbaar kon mijn opzegging niet worden verwerkt, omdat de verzekering nog op mijn oude adres stond. Echter zat mijn polisnummer e.d. er ook bij, dus in mijn ogen nogal schandalig en klantonvriendelijk.

Voor Harmony Service Center zijn in totaal 1285 reviews geschreven. Voor de hele categorie Verzekeringen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.



Harmony Service Center opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Harmony Service Center
Meer Harmony Service Center statistieken

Harmony Service Center opzeggen

Binnen 2 minuten Harmony Service Center opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord