FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 836 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.7

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

Erg makkelijk

FNV

Ga zo door

FNV

omdat ik te oud ben voor het lidmaatschap, wil ik wel mededelen dat ik de manier van opzeggen prima vindt. Heel klantvriendelijk. Ik ben meer dan 40 jaar lid geweest van de FNV!

FNV

Lekker makkelijk en geen gezeur. Top!

Voormalig FNV Bouw

Goed maar overbodig wanneer je hulp nodig hebt en het niet op de juiste manier krijgt

FNV

na de facebook actie telefonisch benaderd en een abonnement aangesmeerd gekregen terwijl ik 10 keer had gezegd nee ik wil helemaal geen abnnement of iets wat daar ook maar bij in de buurt komt.

Voormalig FNV Bondgenoten lid

ik ben 5 jaar lid, maar heb jullie nog nooit voor iets nodig gehad.

Was bij de AFMP

Ik ben militair geweest en was sinds 1978 lid van de militaire vakbond toen. Dat ben ik steeds gebleven tot ik, als vrijwilliger, taxi werk ging doen in Ede na mijn pensionering. Ben toen overgestapt naar FNV taxi werk in 2013. Ik wil graag weer FNV Afmp lid worden aangezien er bij mijn verzekeringen gunstige financiële voorwaarden zijn. Bij voorbaat dank.

FNV

het is overbodig geworden voor mij, omdat ik in budgetbeheer zit.

FNV

Ongetwijfeld is voor sommigen de FNV een uitstekend orgaan, maar ik heb in de vele jaren daar niet de vruchten van mogen plukken terwijl ik het wel hard nodig had, maar deze niet gekregen.

2015 besloten abonnementen waar ik niets uithaal op te zeggen.

2016 Over&Out

Voor FNV zijn in totaal 836 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.FNV opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken FNV
Meer FNV statistieken

FNV opzeggen

Binnen 2 minuten FNV opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord