FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 823 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.7

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

werk niet meer

FNV

Te duur en is niet opgewassen tegen de te steeds maar sterkere werkgevers die gesteund worden door onze overheid ...het is nu tijd dat er meer jonger bloed in komt.

FNV

dit maakt opzeggen een stuk makkelijker

FNV

Door de verhoging van de aow leeftijd ben ik sterk in inkomen achteruit gegaan.
Mijns inziens heeft de bond voor mij en de anderen die in deze situatie zijn gekomen te weinig gedaan. Nu ik niet meer werkzaam ben bij de NS, maar gedwongen van mijn vroegpensioen gebruik moet maken kan de FNV weinig meer voor mij betekenen.

FNV

Niet meer nodig voor collectieve ziektekostenverzekering.

FNV

Overgegaan op andere bond

FNV

lekker snel

FNV

Ik heb geen werk meer al 8jaar niet meer

FNV

Helaas geen hulp gehad toen ik het nodig had. Heb daardoor een advocaat in handen moeten nemen. Dit is de 2e keer dat ik het nu opzeg en mijn geld word er nog steeds afschrijven.

FNV

Zonder werk gekomen is te duur geworden

Voor FNV zijn in totaal 823 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.FNV opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken FNV
Meer FNV statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord