FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 2001 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.8

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

wegens worden van staf

FNV

fnv doet helemaal niks voor je wel geld vangen en vaak 0900 bellen ,en van ene hoek naar de andere hoek verwezen je komt er helemaal niet meer en 0900 tikken verder....winst voor fnv....jij weg bij fnv ....niks geen pijn bij fnv....

FNV

Ontslag gekregen in de ziektewet 2009...
het is nu 2011.
En ik heb eindelijk mijn centen niet via dit fnv shitzooigebeuren maar zelf je nek uitsteken.
4 jaar lid 4x12 58x16 euro ruim 900 euro ingeleverd Zo ken ik ze ook ff vangen....

Geldverslindende onzin want er is niet een mens daar met gevoel voor zijn medemens.
Zonde van je geld neem gewoon een advocaat of ga naar rechtsbijstand.

FNV

ik zeg mijn lidmaatschap per direct op .
waardeloos die vakbond ,ben negen jaar geleden over genomen door een ander schoonmaakbedrijf ,maar kon alles zelf regelen .
nu hebben ze me op een pand naar huis gestuurd .moet ik in een keer buiten de stad werken .terwijl ik met gezondsheids klachten loop .
en dus beperkingen heb opgegebouwd wat mn gezondheid betreft .waar is de vakbond ??
volgens mij op vakantie van onze contrebutie
als het maar masaal is en op tv zijn ze er wel .
god wat zijn ze goed .nou de problemen die ik nu heb los ik zelf wel op .schaam je vakbond .

FNV

ik moet voor mijn man opzeggen omdat hij a om een belachelijke manier benaderd is op de bouw tijdens werk.. daardoor was min man niet geconcentreerd op de man zijn verhaal.
daarnaast hebnen we al jaren een rechtsbijstand verzekering die volgens de bond niks kan doen als je een geschil hebt met je werkgever, na gevraagd bij de verzekering en .. ja hoor die helpen gewoon.
na een jaar steunend lid te zijn geweest vind ik het wel genoeg en kan ik daarbij ook mijn ventjes hard genoeg gebruiken.

FNV

Ik heb in december per brief direct opgezegd.
Nu heb ik gebeld,omdat ik niets hoorde en nu blijkt dat ik tot 1-10-2011 lid moet blijven.
Omdat dit de datum was dat ik lid geworden ben.
Hebben meer mensen hier ervaring mee,want vind het ronduit belachelijk!

FNV

ps. ik bedoel: ik schrik me dood als ik dit lees allemaal. ik heb dezelfde ervaringen op dit moment ! ik heb meerdere klachten ingediend en ze doen er niks mee. zie onder voor verder verhaal.

FNV

ik schrik me dood. ik loop al 4 maanden te kloten met die FNV. Ze doen niks voor je terwijl ik dik in de problemen zit, wordt beschuldigt door de werkgever van allerlei dingen die niet waar zijn en ze dreigen met ontslag. die vakbondsconsulent doet net alsof ze dom is en volgens mij heulen ze gewoon samen met de werkgever. ze zijn te beroerd om je dossier in te kijken. zeggen onvoorstelbare dingen zoals: misschien heb je wel een psycholoog nodig. ik heb geen f...ing psycholoog nodig maar ik heb Juridische hulp nodig !!! ze kijken elkaar stiekem aan als je een gesprek hebt met ze (alsof je dom bent, terwijl je dik in de problemen zit), ze geven geen advies en zeggen bijvoorbeeld : onderteken maar voor akkoord. BEN JE GEK GEWORDEN? welke idioot haalt t in zijn hoofd om dat advies te geven? kan ik net zo goed meteen mijn eigen graf graven. Ze spelen onder 1 hoedje. dus neem een rechtsbijstandverzekering zoals iedereen op dit forum zegt want echt: je hebt niks aan die bond !!

FNV

Omdat ik werkeloos en van een bijstandsuitkering rond moet komen...dus heb mijn geld hard nodig voor belangrijke dingen dan fnv.Als ik weer werk heb vaste baan kom ik zeker terug.

FNV

Ik wil mijn FNV lidmaatschap opzeggen aangezien ik niet geheel tevreden ben

Voor FNV zijn in totaal 2001 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 20% van de opzeggingen voor FNV reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.FNV opzeggen

Binnen 2 minuten FNV opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord