Essent reviews

  • Totaal aantal reviews van Essent : 94 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Essent :
    9.4

Deel jouw Essent review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Essent abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Essent

ivm de verhuizing naar het westen van het land, wens ik hierbij mijn abonnement op te zeggen.
Het nieuwe adres is;
M. de Waart - van den Tol
Schakelweg 322
3192 JP Hoogvliet Rt

De eind meterstanden zijn;
( 1 ) 1803

( 11 ) 3603

Op het nieuwe adres ben ik aangesloten op een collectieve energie voorziening.

Essent

Hallo,
Bij deze wil ik het abonnement voor het elektra en het gas van min ouders opzeggen. Zij zijn per direct opgenomen in het verzorgings huis en hoeven derhalbe geen gebruik meer te maken van uw diensten.
Het adres wat opgezegd wordt is Molenstraat 63 5451BB Mill.
Mocht u nog vragen hebben kunt u mij ook bellen:
06 22 41 00 79

Essent

Graag wil ik de gas en energie levering opzeggen van: Tarweplein 12. Graag zou ik hiervan een bevestiging krijgen. Ben op dit moment niet bereikbaar op dit e-mail adres, pas weer zodra ik een andere woning heb. De 'stroom-meterstand' is al opgenomen door een medewerker van essent maar hierbij nog eens: electra:017307,--
gas :62883,82
Hoop jullie hiermee voldoende geinformeert te hebben. M.v.g. P. A. van der Veen

Essent

Wegens verkoop van woning aan mijn zoon wil ik graag per 21 dec 2009 abonnement opzeggen.Had gehoopt dat ik zelf een andere woning gehad te hebben maar jammer genoeg is dat niet gelukt, anders had ik het meegenomen.

Essent

Wegens verkoop van woning zeg ik het op per 21 december 2009. Had gehoopt zelf een nieuwe woning gehad willen hebben maar is niet gelukt.

RWE Energy

Enige tijd geleden werd ik gebeld of ik mijn contract 3 jaar vast wilde zetten dan zou ik €100.-- krijgen. Er is nooit terug gebeld en ik zou het wel willen.

RWE Energy

Ik wil na een jaar graag overstappen op een andere energieleverancier.

Essent

Ivm het overlijden van mijn oma wil ik Essent Retail energy per direct opzeggen. Het gaat hier om de woning
aan het Oranjeplein 5-15, 7681 AZ Vroomshoop.
Graag bevestiging van deze opzegging.

Vriendelijke groet,

B.C. Ziengs-Eggens

RWE Energy

Hierbij wens ik niet over te stappen naar RWE.
De telefonische verkoper zou een offerte sturen en geen aanmelding om over te stappen. Deze verkoop techniek is zeer misleidend en onprofessioneel.Hierbij verwacht ik van u ook dat deze zogenaamde aanmelding ongedaan wordt gemaakt.

RWE Energy

Hierbij wens ik niet over te stappen naar RWE.
De telefonische verkoper zou een offerte sturen en geen aanmelding om over te stappen. Deze verkoop techniek is zeer misleidend en onprofessioneel.Hierbij verwacht ik van u ook dat deze zogenaamde aanmelding ongedaan wordt gemaakt.

Voor Essent zijn in totaal 94 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 9 reviews geschreven.Essent  opzeggen

Binnen 2 minuten Essent opzeggen


Half miljoen slimme thermostaten in Nederlandse huishoudens

03-04-2016

Zo'n 8 procent van alle Nederlandse huishoudens heeft een 'slimme' thermostaat, wat neer komt op zo’n 600.000 huishoudens. Dat blijkt uit een marktonderzoek door Multiscope onder ruim 6.000 Nederlanders.

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord