ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

bij deze wil ik opzeg doen van de zendingen mini loco. bedankt

ECI - Bookspot

te weinig eci winkels,

ECI - Bookspot

Reden tot opzeggen is terugkerende verkoop als verplichting. Tevens zijn boeken via internet vaak veel goedkoper.

ECI - Bookspot

We deden onze aankoop altijd in de winkel. Boeken kon je inkijken, persoonlijke benadering door de verkopers waaren erg goed ( zeer klantvriendelijk). De grootste reden dat we ons lidmaatschap opzeggen, geen ECI winkels meer !! De laatste "formule" was wel een vooruitgang zodat je niet elke 3 maanden verplicht was een aankoop te doen. Grootste nadeel blijven we vinden dat de "goedkopere" artikelen altijd alleen als extra aankoop gekocht konden worden dus ben je nog "duur" uit.

ECI - Bookspot

Ik nog nooit iets van het 'grote' voordeel gemerkt van ECI. Ik vergelijk altijd de prijs van een boek en ik kom bij de concurent altijd goedkoper uit! Daarnaast ben ik zoals vele zeer ontevreden over uw vrije keuze bon. Graag per ommegaande mijn abonnement opzeggen.

ECI - Bookspot

kinderen zijn het huis uit daarom is er geen interessen meer!

ECI - Bookspot

Na ruim 30 jaar lid te zijn, krijg ik nu aanmaningen voor bergane van 5 euro!!!!!!!! En onterecht. Na telefonisch contact wordt beloofd dat dit niet meer zal gebeuren.Ik zeg toe dat ik dan lid blijf na allerlei aanbiedingen en vervolgens beginnen de aanmaningen weer opnieuw. BIJ DEZE ZEG IK VOOR GOED OP!!!!!!! Jammer dat het op deze manier moet.

ECI - Bookspot

Jarenlang waren we tevreden leden, nu zijn de kinderen al langere tijd volwassen en heeft het lidmaatschap haar functie verloren: een stimulans om te lezen. Dank voor de afgelopen jaren.

ECI - Bookspot

Reden opzegging: terugkerende verplichting tot koop en de klantonvriendelijke en agressieve benadering door een zogenaamde Vrije Keuze Bon te sturen die een jaar geldig is en vervolgens binnen 4 weken en aanmaning met aanmaningskosten en dreigbrief te sturen. Ik wil zelf uitmaken wanneer ik wat koop en hoeveel ik wens te besteden. De sluiting van de winkels helpt ook al niet mee.

ECI - Bookspot

Ik wil een boek zien, vasthouden, doorbladeren, ruiken vóórdat ik koop.
Die paar meter "ECI" in een andere winkel zijn een aanfluiting. Wat een misser om de winkels te sluiten! Mijn klandizie zijn jullie nu ook kwijt.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 19 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord