ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 769 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Ik nog nooit iets van het 'grote' voordeel gemerkt van ECI. Ik vergelijk altijd de prijs van een boek en ik kom bij de concurent altijd goedkoper uit! Daarnaast ben ik zoals vele zeer ontevreden over uw vrije keuze bon. Graag per ommegaande mijn abonnement opzeggen.

ECI - Bookspot

kinderen zijn het huis uit daarom is er geen interessen meer!

ECI - Bookspot

Na ruim 30 jaar lid te zijn, krijg ik nu aanmaningen voor bergane van 5 euro!!!!!!!! En onterecht. Na telefonisch contact wordt beloofd dat dit niet meer zal gebeuren.Ik zeg toe dat ik dan lid blijf na allerlei aanbiedingen en vervolgens beginnen de aanmaningen weer opnieuw. BIJ DEZE ZEG IK VOOR GOED OP!!!!!!! Jammer dat het op deze manier moet.

ECI - Bookspot

Jarenlang waren we tevreden leden, nu zijn de kinderen al langere tijd volwassen en heeft het lidmaatschap haar functie verloren: een stimulans om te lezen. Dank voor de afgelopen jaren.

ECI - Bookspot

Reden opzegging: terugkerende verplichting tot koop en de klantonvriendelijke en agressieve benadering door een zogenaamde Vrije Keuze Bon te sturen die een jaar geldig is en vervolgens binnen 4 weken en aanmaning met aanmaningskosten en dreigbrief te sturen. Ik wil zelf uitmaken wanneer ik wat koop en hoeveel ik wens te besteden. De sluiting van de winkels helpt ook al niet mee.

ECI - Bookspot

Ik wil een boek zien, vasthouden, doorbladeren, ruiken vóórdat ik koop.
Die paar meter "ECI" in een andere winkel zijn een aanfluiting. Wat een misser om de winkels te sluiten! Mijn klandizie zijn jullie nu ook kwijt.

ECI - Bookspot

Zoals reeds meerdere vertelde, ik ga graa kijken, welk boek ik wil kopen, maar in Den Bosch is sinds kort ook de winkel gesloten.

ECI - Bookspot

het is me te duur

ECI - Bookspot

ECI is mijn ECI niet meer. Ben inmiddels 39 jaar lid.

ECI - Bookspot

ik ben 30 jaar lid van eci geweest maar eci is eci niet meer. De winkel in Tilburg is weg. Ben speciaal voor eci vanmiddag naar den Bosch gegaan maar die winkel is zo niet-eci dat ik besloten heb nu toch geen lid meer te willen zijn. Jammer dat ik er nog tot maart volgend jaar aan vastzit.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 769 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord