ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 769 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Ik wens mijn lidmaatschap op te zeggen.
Veel te veel problemen gehad verleden jaar.

Vertrouwen is nu geschaad.

ECI - Bookspot

heb een half jaar geleden ECI schriftelijk afgezegd via deze opzeg-brief en ben in die tijd verhuist. Ik ging er vanuit dat alles was geregeld aangezien ik niks meer had gehoord. Had wel een mail ontvangen volgens mij dat het geregeld was, maar die is natuurlijk verwijderd.. is al zo lang geleden. Kom er nu achter dat het op een of andere manier dus niet was geregeld en heb 'schijnbaar' dus op mijn oude adres een vrij-keuze bon van 30 euro gekregen, die je krijgt als je niks besteld.. die is op gaan lopen tot een incasso van meer dan 100 euro... Jah zo zie je hoe fijn dat allemaal gaat.. zit je daar weer aan vast.. En nu, ik heb geen poot om op te staan, geen bewijs-mail.. helemaal niks.. iemand een idee??

ECI - Bookspot

DE reden van opzeggen is dat ik het niet meer betalen kan

ECI - Bookspot

heb van jullie el enkele jaren het VIP-status gekregen.Nu heb ik denk ik toevallig een boek besteld dat geen VIP-boek is (ik bestel gewoon een boek dat ik leuk vind en niet alleen met korting), en heb ik alsnog een vrije keuze bon gekregen (die ik dus ook moet betalen), zodat ik er nu plotseling achter kom dat die VIP-status betekent, dat je verplichte bestelling iedere 3 maanden, alleen maar een VIP boek kan zijn want bij andere boeken krijg je verplicht een vrije keuze bon a 25 euro toegestuurd. dan kan ik weer net zo goed naar de boekhandel stappen.

ECI - Bookspot

Reden opzegging: Terugkerende verplichting tot koop

ECI - Bookspot

Vanwege het sluiten van de winkel in Tilburg en de opdringerige vrije keuze bon van maar liefst 25 euro zeg ik mijn lidmaatschap op. Ik vind het bovendien erg krom dat je wel in het eerste kwartaal voor het hele jaar kunt, maar dit niet uit kunt stellen tot het laatste kwartaal, want dan heb je al 3 bonnen thuis gekregen.

Helaas, na 21 jaar lidmaatschap wegen de nadelen zwaarder dan de voordelen.

ECI - Bookspot

bij deze wil ik opzeg doen van de zendingen mini loco. bedankt

ECI - Bookspot

te weinig eci winkels,

ECI - Bookspot

Reden tot opzeggen is terugkerende verkoop als verplichting. Tevens zijn boeken via internet vaak veel goedkoper.

ECI - Bookspot

We deden onze aankoop altijd in de winkel. Boeken kon je inkijken, persoonlijke benadering door de verkopers waaren erg goed ( zeer klantvriendelijk). De grootste reden dat we ons lidmaatschap opzeggen, geen ECI winkels meer !! De laatste "formule" was wel een vooruitgang zodat je niet elke 3 maanden verplicht was een aankoop te doen. Grootste nadeel blijven we vinden dat de "goedkopere" artikelen altijd alleen als extra aankoop gekocht konden worden dus ben je nog "duur" uit.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 769 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord