Discount Card Europe reviews

  • Totaal aantal reviews van Discount Card Europe: 83 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Discount Card Europe:
    9.3

Deel jouw Discount Card Europe review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Discount Card Europe abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Discount Card Europe

Nou ik heb onderstaande gelezen maar heb zelf hele goede ervaring met deze club want ik heb een nieuwe wasmachine droger en tv gekocht via hun en dat scheeld mij maar mooi 400 euro.
Ik denk dat onderstaande alleen maar mensen zijn die nooit gebruik hebben gemaakt van de voordelen en mogelijkheden die DCE allemaal aan te bieden heeft. Ook wat ze zeggen over contant geld zonder een toetsing is uniek want wanneer je je ook daar in gaat verdiepen dan kan je dat al aardig wat geld opleveren. Maar ja ik weet ook wel dat negatieve mensen zich nergens in verdiepen en alleen maar praatjes hebben.
Dat zijn mensen die zegggen acht dit is niet goed want ik heb gehoord van ???? en die zei dat het niet goed was Nee deze mensen hoef ik ook niet om mij toe hebben geef mij maar mensen die aan vernieuwing werken en teminste iets proberen te doen.
IK wens de mensen die hieronderstaand dan ook veel succes met het klagen
Groetjes van WEL een tevreden klant van Discount Card Europe

Discount Card Europe

ik wil mijn abbonement opzeggen omdat ik het helemaal niet gebruik

Discount Card Europe

Ik sluit me helemaal aan bij de vorige inzenders. heb me er in laten luizen. Kreeg ook een rekening, nadat ik had opgezegd. Oplichterspraktijken. Trap er niet in.

Discount Card Europe

ook ik ben gedupeerde van discountcard, ik kreeg ineens van hun een brief over 2004 terwijl ik deze gewoon had beeindigd omdat het troep was, ik heb er gehoor aan gegeven en hun vroegen nogmaals hun een brief te sturen nadat ik dit gedaan had kreeg ik een week later een brief van intum justitia dat ik ineens inplaats van 25 euro 83 euro moest gaan betalen en binnen 8 dagen!
ik legde hun ook uit dat ik contact had gehad en dat het zo moest maar helaas ze hebben discountcard gebeld en die willen het dossier door laten lopen , het zijn een stelletje oplichters en je komt er gewoon niet vanaf !!!
ga nooit in zee met deze mensen want jaren later krijg je er gezeik mee!

Discount Card Europe

Hoe kom ik het snelste van deze troep af dan??

Discount Card Europe

sluit mij volledig aan met de mededelingen van anderen "dat jullie een stelletje criminelen zijn"

Discount Card Europe

Ik heb vandaag 3 juni 2009 een brief otvangen terwijl ik keurig heb opgezegd.Wat een vreselijke mensen zeg.Ik moet ook 5 euro administratiekosten betalen.Nou,echt niet.En telefonisch zijn ze niet te bereiken,ja alleen 0900 nee hoor dan maar naar incasso.Ik heb nooit via hun iets gekocht want het is echt optlichterij.Dan maar incasso of de rechter,ze krijgen weer een brief dat ik heb opgezegd en verder basta!1Hufters zijn het.

Discount Card Europe

Ook ik ben slachtoffer van deze ratten.In 2004 ben ik lid geworden en heb meteen na mijn eerste prijscheck opgezegd.Daarna tot 2007 niets meer gehoord en toen...?...ja hoor..een rekening en vervolgens een incassobureau. Incasso bureau geschreven dat ik al 3 jaar geen lid meer was en niks meer gehoord.Nu in 2009 weer dezelfde geintjes.nu met intrum justitia..ben er zo onderhand helemaal klaar mee en heb net een brief geschreven met de volgende inhoud:


Naar aanleiding van uw vordering naar intrum justitia sommeer ik u om met onmiddelijke ingang al mijn gegevens uit uw administratie te verwijderen.
Indien ik nog één maal een dergelijk schrijven ontvang zie ik mij genoodzaakt een gerechtelijke procedure te starten.
Direct na mijn lidmaatschap in 2004 heb ik u duidelijk laten weten geen prijs meer te stellen op uw z.g. diensten!!!
U terroriseert mij nu al jaren met dergelijke rekeningen, dat moet nu afgelopen zijn!
U heeft mij niets te bieden dus stop met uw zinloze acties, ik ben u niets verschuldigd, laat dat duidelijk zijn.

Wat een graftombe's zeg...

Discount Card Europe

Betrefd;discount card,
ook ik ben er ingeluist ik kreeg op 15 november 2007 een rekening van hun om 25,00 euro te betalen,ik heb hun toen op gebeld om te vragen waar dat voor was,toen werd mij verteld dat ik dan goed koper kon kopen.Ik moest naar een winkel gaan,om daar te kijken wat het produkt daar ging kosten,daar heb ik toen invormatie bij discount card over op gevraagt,daar werd mij verteld dat zij dat goed koper konden leveren,ik kreeg van hun tehoren dat zij het produkt het ging om een koel vries kombinatie zij konden het produkt 50 euro goed koper leveren ik ben weer terug gegaan naar bcc om tevragen wat zij aan de prijs konden doen,met een beetje onderhandelen kreeg de koelkast nog 25 euro goed koper dan discount card mij had voor gespiegeld.als je maar een beetje onder handeld lukt dat zoms wel,dus waarom lid te worden van discount card.Door een beetje te onderhandelen verdien je algouw je inschrijf geld terug en hoef je niet te bellen voor 0,80 cnt per minut. wat al zeer schofterig hoog is hier blijkt dat zij liever hebben dat je beld dan dat je koopt.
groeten van ROB

Discount Card Europe

Heb mij waarschijnlijk aangemeld bij deze oplichterij. Heb na mijn weten sinds febr 2003 nog nooit een rekening ontvangen. Mischien hebt U het onrechtmatig van mijn rek afgeschreven. Nu krijg ik een aanmaning met 5 Euro adm kosten wat ik dus niet ga betalen. Want over dit bedrag heb ik geen rekening ontvangen.

Voor Discount Card Europe zijn in totaal 83 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 19 reviews geschreven.Discount Card Europe opzeggen

Binnen 2 minuten Discount Card Europe opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord