Discount Card Europe reviews

  • Totaal aantal reviews van Discount Card Europe: 65 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Discount Card Europe:
    9.2

Deel jouw Discount Card Europe review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Discount Card Europe abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Discount Card Europe

wat een stelletje oplichters zijn jullie ze moeten jullei opsluiten ik heb aangifte gedaan

Discount Card Europe

Bij deze per direct opzegging van het door jullie zogeheten lidmaatschap. Wij hebben hier geen gebruik van gemaakt. Wij zijn hier kennelijk ook ingestonken.

Discount Card Europe

ik heb in 2009 per e mail geschreven dat ik het wil op zegen en nu word er gezecht dat ik de lidmaatschap niet heb opgezegt. ik ben u niks schuldig ik leg alles voor aan mijn advocat nogmaals bij deze zeg ik het nog een keer op

Discount Card Europe

Beste eigenaar van DCE,

U bent te grappig! De enige positieve reactie komt van uw kant.

Heel doorzichtig...

Discount Card Europe

Nou ik heb onderstaande gelezen maar heb zelf hele goede ervaring met deze club want ik heb een nieuwe wasmachine droger en tv gekocht via hun en dat scheeld mij maar mooi 400 euro.
Ik denk dat onderstaande alleen maar mensen zijn die nooit gebruik hebben gemaakt van de voordelen en mogelijkheden die DCE allemaal aan te bieden heeft. Ook wat ze zeggen over contant geld zonder een toetsing is uniek want wanneer je je ook daar in gaat verdiepen dan kan je dat al aardig wat geld opleveren. Maar ja ik weet ook wel dat negatieve mensen zich nergens in verdiepen en alleen maar praatjes hebben.
Dat zijn mensen die zegggen acht dit is niet goed want ik heb gehoord van ???? en die zei dat het niet goed was Nee deze mensen hoef ik ook niet om mij toe hebben geef mij maar mensen die aan vernieuwing werken en teminste iets proberen te doen.
IK wens de mensen die hieronderstaand dan ook veel succes met het klagen
Groetjes van WEL een tevreden klant van Discount Card Europe

Discount Card Europe

ik wil mijn abbonement opzeggen omdat ik het helemaal niet gebruik

Discount Card Europe

Ik sluit me helemaal aan bij de vorige inzenders. heb me er in laten luizen. Kreeg ook een rekening, nadat ik had opgezegd. Oplichterspraktijken. Trap er niet in.

Discount Card Europe

ook ik ben gedupeerde van discountcard, ik kreeg ineens van hun een brief over 2004 terwijl ik deze gewoon had beeindigd omdat het troep was, ik heb er gehoor aan gegeven en hun vroegen nogmaals hun een brief te sturen nadat ik dit gedaan had kreeg ik een week later een brief van intum justitia dat ik ineens inplaats van 25 euro 83 euro moest gaan betalen en binnen 8 dagen!
ik legde hun ook uit dat ik contact had gehad en dat het zo moest maar helaas ze hebben discountcard gebeld en die willen het dossier door laten lopen , het zijn een stelletje oplichters en je komt er gewoon niet vanaf !!!
ga nooit in zee met deze mensen want jaren later krijg je er gezeik mee!

Discount Card Europe

Hoe kom ik het snelste van deze troep af dan??

Discount Card Europe

sluit mij volledig aan met de mededelingen van anderen "dat jullie een stelletje criminelen zijn"

Voor Discount Card Europe zijn in totaal 65 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Discount Card Europe opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Discount Card Europe
Meer Discount Card Europe statistieken

Discount Card Europe opzeggen

Binnen 2 minuten Discount Card Europe opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord