De Volkskrant reviews

  • Totaal aantal reviews van De Volkskrant: 185 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Volkskrant:
    9.3

Deel jouw De Volkskrant review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Volkskrant abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Volkskrant

De accenten op agressie, het gezeur over M. Bril en het grote verdwalen over de aardbol naar zin en onzin, we zijn het zat.

De Volkskrant

abonnement na betaalde termijn opzeggen,
fijne krant, maar zit veel in spanje, dus zonde van het geld

De Volkskrant

Het verval van de Volkskrant zette in toen er op zaterdag ineens een hele bijlage vol met pathetisch bejaardevrouwengeneuzel in stond. "Hart & Ziel" heette het, maar het had net zo goed EO's serviceslaon kunnen heten. Wat een deerniswekkend geleuter over "de ziel", "de overgang" "de liefde" of "Paulo Coelho" week in week uit.

Daarna volgde een schandalige primeur over Nederlandse soldaten die zouden martelen (CANARD) om de PvdA in het zadel te houden, Pieter Broertjes die ook op zijn 83ste nog steeds niet opstapte (ook al ging NRC-baas Folkert Jensma wel al jaren geleden weg om plek te maken voor fris bloed), het einde van het Volkskrant-magazine (heden ten dage: Libelle voor Volksrant-lezers met extra veel mode en suf NRCV-gelul over de exen, scheiden en, again, de liefde), het blijven bestaan van Marcel van Dam en tot slot zelfs een artikel op de voorpagina(!) van een of andere voormalig Hyves-medewerkende webredactrice over het feit dat "5 miljoen mensen lid zijn van Hyves". Op de voorpagina!

Ik zwijg nog maar over de vele, vele, vele, vele zeer linksrood gekleurde "opiniebijdragen" van aan de UvA-gerelateerde Jan Willem Duyvendak sociologen die week in week uit GRATIS reclame mochten maken voor hun boek.

Nu de krant weer is omgegooid, moet de lezer het ineens ELKE DAG met een katern "Leven" (lees: nog meer mierzoet margegepruts voor Kluun-lezende huisvrouwtjes) doen.

Maar onlangs werd bekend dat ook Francisco van Jole terug zal keren in de Volkskrant. Notabene als "essayist".

Een volkskrant met én de leugens van Marcel van Dam én de extreem-linkse propaganda van Francisco van Jole weiger ik te lezen.

Het in dienst nemen van Van Jole is werkelijk een aanfluiting, een trap in de ballen van alle lezers, echt kotsen op een jonge generatie nieuw mediale lezers die op zoek zijn naar hun tijdgeest en verfrissing (en dus MASSAAL NRC Next lezen).

Het moge duidelijk zijn: de Volkskrant is in paniek, weet dat de nieuwe baas van PCM argwanend naar de maandelijks schokkende oplagecijfers kijkt, en ziet zich genoodzaakt tot extreme paniekmaatregelen als de "V" (nu al een mislukking) en het inhuren van Francisco van Jole, een "journalist" die sinds de jaren negentig geen nieuw stuk meer heeft gepubliceerd.

Gelukkig wordt de NRC elke dag beter!

De Volkskrant

Ik heb een weekendabonnement, maar lees eigenlijk alleen de zaterdagkrant. De donderdag- en vrijdagkrant lees ik maar heel vluchtig door. Dat is een beetje zonde van het geld.

De Volkskrant

Het mooie weer komt weer aan. Minder tijd en noodzaak om binnen te zitten. Vandaar stop abonnement.

De Volkskrant

Het Abonnement de Volkskrant Zaterdag Plus wil ik niet verlengen als de betaalde termijn is afgelopen.

De Volkskrant

Door drukke werkzaamheden, geen tijd meer om de krant te lezen.

De Volkskrant

Hierbij wil ik graag de Volkskrant per heden opzeggen.
Bedankt voor het regelmatig bezorgen.

De Volkskrant

Geachte lezer,

Het Abonnement de Volkskrant Zaterdag Plus wil ik niet verlengen als de betaalde termijn is afgelopen.

Met vriendelijke groet,

Hester Redeker

De Volkskrant

Bij deze wil ik de Volkskrant per 1 december 2006 opzeggen.

Reden voor opzegging is dat met de omzetting van de Amersfoortse Courant naar de ochtend ik nu drie ochtendkranten heb. En dat is teveel.

Bedankt voor alle jaren leesplezier.

met vriendelijke groet,

Ton van Zutphen

Voor De Volkskrant zijn in totaal 185 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.De Volkskrant opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken De Volkskrant
Meer De Volkskrant statistieken

De Volkskrant opzeggen

Binnen 2 minuten De Volkskrant opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord