De Volkskrant reviews

  • Totaal aantal reviews van De Volkskrant: 185 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Volkskrant:
    9.3

Deel jouw De Volkskrant review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Volkskrant abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Volkskrant

Ze, geen stijl, hebben wel een punt.

De Volkskrant

Heb wel een krant..Maar ik kan niet lezen...Schrijven an ik wel...Daarom zeg ik hem maar op

De Volkskrant

Als je niet dagelijks gespamd wil worden door de gasten van deze site, schrijf dan je eigen brief aan de Volkskrant

De Volkskrant

wat een vieze flutkrant is dit.

De Volkskrant

vele redenen om na jaren lezen toch te stoppen, financieel, maar ook de nonchalante manier van opmaak, en niet onbelangrijk de met veel tam tam en borstklopperij gepaard gaande formaatverandering die haar gevolgen heeft voor de hanteerbaarheid. Ik heb het aangezien en geprobeerd maar dit is geen goed begin van de dag. Dank voor alle goede dingen uit het verleden en lof voor de bezorging.

De Volkskrant

Ik heb helaas te weinig tij op de krant elke dag te lezen.
Alleen zaterdag en zondag lukt dat en dat blijf ik ook doen met de losse weekendkrant

De Volkskrant

Steeds vaker betrap ik me zelf er steeds vaker op dat ik eerst de puzzels wil oplossen vóór ik überhaupt aan de krant begin, vaak wordt dat dan "afraffelen" maar niet het gevoel dat ik veel gemist heb. Er zijn goedkopere oplossingen voor een dagelijks puzzeltje!!

De Volkskrant

Lees alleen de koppen ivm tijdgebrek.

De Volkskrant

vind de krant niet zo boeiend

De Volkskrant

Ik ben 42 jaar abonnee op de volkskrant. De afgelopern tien dagen heb ik geen krant ontvangen; dus iedere dag de klantenservice gebeld. Daar ben ik zo misselijk van geworden dat ik meteen de krant heb opgezegd. De klantenservice is afschuwelijk ( nog vele malen erger dan heer Van het Hek beschrijft) Je wordt compleet voor de gek gehouden. Ieder dag opnieuw schone beloften maar er gebeurt niets. Je wordt met een kluitje in het riet gestuurd !!. En dan heb ik het nog niet over de ongepaste brutaliteit van de telefonistes ! Dan is de bezorger ziek, dan zijn het de weersomstandigheden, dan is het een systeemfout, dan is het het klachtenmanagement ( als ik die ooit tegenkom, blaas ik ze onder de plavuizen !!) Dat klachtenmanagement moet met onmiddellijke ingang naar huis gestuurd worden.De maat is vol !!

Voor De Volkskrant zijn in totaal 185 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.De Volkskrant opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken De Volkskrant
Meer De Volkskrant statistieken

De Volkskrant opzeggen

Binnen 2 minuten De Volkskrant opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord