De Volkskrant reviews

  • Totaal aantal reviews van De Volkskrant: 182 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Volkskrant:
    9.3

Deel jouw De Volkskrant review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Volkskrant abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Volkskrant

wat een vieze flutkrant is dit.

De Volkskrant

vele redenen om na jaren lezen toch te stoppen, financieel, maar ook de nonchalante manier van opmaak, en niet onbelangrijk de met veel tam tam en borstklopperij gepaard gaande formaatverandering die haar gevolgen heeft voor de hanteerbaarheid. Ik heb het aangezien en geprobeerd maar dit is geen goed begin van de dag. Dank voor alle goede dingen uit het verleden en lof voor de bezorging.

De Volkskrant

Ik heb helaas te weinig tij op de krant elke dag te lezen.
Alleen zaterdag en zondag lukt dat en dat blijf ik ook doen met de losse weekendkrant

De Volkskrant

Steeds vaker betrap ik me zelf er steeds vaker op dat ik eerst de puzzels wil oplossen vóór ik überhaupt aan de krant begin, vaak wordt dat dan "afraffelen" maar niet het gevoel dat ik veel gemist heb. Er zijn goedkopere oplossingen voor een dagelijks puzzeltje!!

De Volkskrant

Lees alleen de koppen ivm tijdgebrek.

De Volkskrant

vind de krant niet zo boeiend

De Volkskrant

Ik ben 42 jaar abonnee op de volkskrant. De afgelopern tien dagen heb ik geen krant ontvangen; dus iedere dag de klantenservice gebeld. Daar ben ik zo misselijk van geworden dat ik meteen de krant heb opgezegd. De klantenservice is afschuwelijk ( nog vele malen erger dan heer Van het Hek beschrijft) Je wordt compleet voor de gek gehouden. Ieder dag opnieuw schone beloften maar er gebeurt niets. Je wordt met een kluitje in het riet gestuurd !!. En dan heb ik het nog niet over de ongepaste brutaliteit van de telefonistes ! Dan is de bezorger ziek, dan zijn het de weersomstandigheden, dan is het een systeemfout, dan is het het klachtenmanagement ( als ik die ooit tegenkom, blaas ik ze onder de plavuizen !!) Dat klachtenmanagement moet met onmiddellijke ingang naar huis gestuurd worden.De maat is vol !!

De Volkskrant

te duur

De Volkskrant

Geachte dame of Heer,
Na een abonnement van 41 jaar gaat het me wel een beetje aan mijn hart de Volkskrant op te zeggen. Ik ben met pensioen gegaan en heb behoefte aan een krant met veel meer plaatselijk nieuws en een abonnement op twee dagbladen is me te begrotelijk. Vandaar. Hartelijk dank voor ruim veertig jaar leesplezier.
Fabian C. van Boheemen

De Volkskrant

Wegens vertrek naar het buitenland

Voor De Volkskrant zijn in totaal 182 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.De Volkskrant opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken De Volkskrant
Meer De Volkskrant statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK