De Telegraaf reviews

  • Totaal aantal reviews van De Telegraaf: 3135 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Telegraaf:
    9.9

Deel jouw De Telegraaf review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Telegraaf abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Telegraaf

te duur

De Telegraaf

krant op papier is m.i. nog prima, maar lezen wij niet. Online heel irritant dat je sommige berichten niet helemaal kunt lezen, dat je je dan weer ergens voor moet aanmelden, premium?

De Telegraaf

Uw berichtgeving is tendentieus. Bij het opzeggen per telefoon werd ik door een "dame" afgeblaft met de mededeling dat ik nog jaren abonnee was volgens haar.

De Telegraaf

geen negatieve mening, daarom ga ik over op de digitale versie

De Telegraaf

Telegraaf is geen slechte krant maar ik heb geen tijd om het te lezen. Zo eenvoudig is het. En ik kan me niet voorstellen waarom De Telegraaf het contract tussen mij en hen niet willen ontbinden. Als zelf het huwelijk sinds mensenheugenis ontbonden wordt. Ik heb door onwetendheid een fout gedaan door zonder erbij na te denken "een abonnement" te nemen op De Telegraaf. Ik wil die fout herstellen maar De Telegraaf wil nie meewerken. Raar toch hé?

De Telegraaf

opzegging ivm lange vakantie, in apr of mei nieuw abonnement.

De Telegraaf

Na jaren met veel plezier de Telegraaf te hebben gelezen,
wordt het tijd voor andere dingen.

De Telegraaf

Prima krant alleen ik wil stoppen met het abonnement.

De Telegraaf

Prima krant.

De Telegraaf

Het is voor mij niet interessant meer Ik ben alleen Ik heb niets meer aan het tijd schrijf vrouw

Voor De Telegraaf zijn in totaal 3135 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 60% van de opzeggingen voor De Telegraaf reviews geschreven, dit zijn er in totaal 3. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 30 reviews geschreven.De Telegraaf opzeggen

Binnen 2 minuten De Telegraaf opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord