De Telegraaf reviews

  • Totaal aantal reviews van De Telegraaf: 2968 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Telegraaf:
    9.9

Deel jouw De Telegraaf review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Telegraaf abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Telegraaf

Prima krant, maar helaas kan ik de krant in het weekend niet lezen omdat ik veel onderweg ben en dan een Telegraaf onderweg koop.

De Telegraaf

Was goed wij hebben en hadden ook al het AD

De Telegraaf

Telkens geen krant of de verkeerde krant ontvangen. Beloftes dat je de krant een dag extra krijgt, rlke keer dat deze niet wordt bezorgd. Welnu het is een loze belofte. Elke maand wordt het bedrag afgeschreven. Uiteindelijk als je opzegt wordt de krant niet meer bezorgd na de termijn, ook als je nog recht hebt op # dagen vanwege het niet bezorgen. Kortom pure misleiding. Dus advies aan iedereen: geen abonnement meer nemen op de Telegraaf.

De Telegraaf

Slechte service en verder heb ik dat al toegelicht. Al meer dan 30 jaar abonnee en nog weten zij mijn adres niet te herkennen bij een klacht van vaker niet bezorgen krant.Ik betaal er voor.

De Telegraaf

Goede krant

De Telegraaf

Ik Zeg mijn abonnement op van wege gezondheids redenen, ik heb de Telegraaf altijd een goede nieuws krant gevonden en heb hem met plezier gelezen. En hij is altijd op tijd bezorgd.

De Telegraaf

Geen, prima krant, Leuk om.. af en toe... een zaterdag krant te kopen, afgewisseld met AD en Volkskrant

De Telegraaf

Geen enkele altijd tot volle tevredenheid gelezen

De Telegraaf

Actuele krant, maar dubbel lezen heeft geen zin vanwege nieuwe relatie.

De Telegraaf

Wordt helaas te duur.

Voor De Telegraaf zijn in totaal 2968 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 11% van de opzeggingen voor De Telegraaf reviews geschreven, dit zijn er in totaal 3. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 24 reviews geschreven.De Telegraaf opzeggen

Binnen 2 minuten De Telegraaf opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord