De Telegraaf reviews

  • Totaal aantal reviews van De Telegraaf: 526 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Telegraaf:
    9.5

Deel jouw De Telegraaf review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Telegraaf abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Telegraaf

ik wil opzeggen

De Telegraaf

Was/is proefabonnement.
Wegens jarenlange abt op andere krant, geen interesse in Telegraaf

De Telegraaf

Ik wil mijn abonnement opzeggen.

De Telegraaf

ons bevalt de stijl van de Telegraaf niet.

De Telegraaf

we lezen de krant te weinig

De Telegraaf

Mijn contract is per
31-8-2011 afgelopen
Wacht op nieuwe Aanbieding

De Telegraaf

Hierbij willen wij onze abonnement voor de telegraaf opzeggen per 31-7-2011.
Het wordt te duur voor ons , we moeten bezuinigen

De Telegraaf

Ik heb de Telegraaf genomen via een lokkertje, je weet wel zo een actie van ze zoveel weken voor zo een bedrag, naderhand heb ik hem verlengd en nu kom ik er niet af.

Bezorging is zeer slecht, als die al bezorgd wordt is die nat als het regent en/of gescheurd en dan komt die ook nog een tegen 7.00 uur of half 8 binnen. Ben ik allang op het werk en lees ik de gratis spits enz. Nu heb ik heb hem al zeker anderhalf maand niet ontvangen maar moet wel betalen.

Die krant kost een paar 100 euro per jaar, voor dat geldt ken je liever de allersnelste internet verbinding afsluiten en elke dag elke krant maar lezen die je wilt.

De Telegraaf

De krant wordt steeds minder interessant

De Telegraaf

Vroeger vond ik de Telegraaf wel interessant om te lezen,vooral over Michels en later Van Gaal bij Ajax Amsterdam om hun rare guitenstreken en waar ik mij als marinier Qua Patet Orbis ook bevond,vooral onder vuur met een strootje en een biertje. Het was altijd lachen geblazen met oud/marinier Leo Derksen en zijn columns en Bob Smalhout, mijn collega/overste als schrijver op Zaterdag.
Maar daar hield het mee op, want de rest was meer Aalbessenpraat.Ik ben pas witheet geworden op de Redactie toen door de bolle buddies Johan en Jaap de Groot mijn broers werden overvallen door hun gezijk tegen de Ajaxboom vorig jaar.
Die boom moest dus wel omvallen, want tegen Johan C. is geen gewas bestand.
Het begon mij dan ook elke keer meer te duizelen als ik hun columns las naarmate het gras meer verdorde onder de voetbalschoenen van de oude garde.Steeds meer frequent overvielen mij dan ook meer gevoelens van walging over dat stomme oude wijven gedoe tegen het bestaand regiem op de Toekomst en in de Arena.
De lol is er ook bij deze supporter wel af.
Dat waardeer ik zo bij engelse clubs als Fulham en de Spurs dat ze ook hondstrouw aan trainers en team blijven als ze eens verliezen. Maar bij Ajax waren ze gauw vergeten, dat Ajax alle grote trofeeèn miste omdat Feijenoord in Twente de twee ballen in eigen doel deed rollen en meejuichte met Enschede met voorbedachten rade.

Ik zet dus graag zonder enige moeite een punt achter en mijn bril af voor deze Ajax ballen krant en koop liever een dikke Engelse krant op maat als The Guardian of The Times for Officers and Gentlemen om het wereldnieuws uit eerste hand en Fulham te volgen dan dat geleuter over de boys en babies op de vleugels van Cruijff.Wait and see them go to pieces like they did with us in The Netherlands.
Ik zal als Dikke Noor daar met genoegen mijn skistokkruis voor ophijsen.Maar toch bedankt voor het andere leesgenot al die jaren zonder Cruijff, beste Jaap de Groot en schrijf weer eens wat leuks over de man, die Ajax na 8 jaar uit het slop haalde ondanks de liefdesbeet van Suarez en de k..kakkerlakken van de tong van die leuke Belg Jan V.Die zie ik wel naar Engeland komen.
Blijf ze maar drukken, hoor, maar niet meer voor mij.

Voor De Telegraaf zijn in totaal 526 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.De Telegraaf opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken De Telegraaf
Meer De Telegraaf statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK