De Telegraaf reviews

  • Totaal aantal reviews van De Telegraaf: 3180 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Telegraaf:
    9.9

Deel jouw De Telegraaf review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Telegraaf abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Telegraaf

De krant wordt steeds minder interessant

De Telegraaf

Vroeger vond ik de Telegraaf wel interessant om te lezen,vooral over Michels en later Van Gaal bij Ajax Amsterdam om hun rare guitenstreken en waar ik mij als marinier Qua Patet Orbis ook bevond,vooral onder vuur met een strootje en een biertje. Het was altijd lachen geblazen met oud/marinier Leo Derksen en zijn columns en Bob Smalhout, mijn collega/overste als schrijver op Zaterdag.
Maar daar hield het mee op, want de rest was meer Aalbessenpraat.Ik ben pas witheet geworden op de Redactie toen door de bolle buddies Johan en Jaap de Groot mijn broers werden overvallen door hun gezijk tegen de Ajaxboom vorig jaar.
Die boom moest dus wel omvallen, want tegen Johan C. is geen gewas bestand.
Het begon mij dan ook elke keer meer te duizelen als ik hun columns las naarmate het gras meer verdorde onder de voetbalschoenen van de oude garde.Steeds meer frequent overvielen mij dan ook meer gevoelens van walging over dat stomme oude wijven gedoe tegen het bestaand regiem op de Toekomst en in de Arena.
De lol is er ook bij deze supporter wel af.
Dat waardeer ik zo bij engelse clubs als Fulham en de Spurs dat ze ook hondstrouw aan trainers en team blijven als ze eens verliezen. Maar bij Ajax waren ze gauw vergeten, dat Ajax alle grote trofeeèn miste omdat Feijenoord in Twente de twee ballen in eigen doel deed rollen en meejuichte met Enschede met voorbedachten rade.

Ik zet dus graag zonder enige moeite een punt achter en mijn bril af voor deze Ajax ballen krant en koop liever een dikke Engelse krant op maat als The Guardian of The Times for Officers and Gentlemen om het wereldnieuws uit eerste hand en Fulham te volgen dan dat geleuter over de boys en babies op de vleugels van Cruijff.Wait and see them go to pieces like they did with us in The Netherlands.
Ik zal als Dikke Noor daar met genoegen mijn skistokkruis voor ophijsen.Maar toch bedankt voor het andere leesgenot al die jaren zonder Cruijff, beste Jaap de Groot en schrijf weer eens wat leuks over de man, die Ajax na 8 jaar uit het slop haalde ondanks de liefdesbeet van Suarez en de k..kakkerlakken van de tong van die leuke Belg Jan V.Die zie ik wel naar Engeland komen.
Blijf ze maar drukken, hoor, maar niet meer voor mij.

De Telegraaf

wij zijn er de hele zomer niet
dus is het zonde als hij niet gelezen wordt
hij is betaald tot 20 juni

De Telegraaf

wij zijn de hele zomer afwezig
dus is het zonde als hij niet gelezen wordt

De Telegraaf

krant te duur

De Telegraaf

ik heb al een regionalekrant,en dan wordt het wel wat duur allemaal.

De Telegraaf

Wil een keer wat anders

De Telegraaf

teveelgedoe

De Telegraaf

te duur

De Telegraaf

M
Wij zeggen de telegraaf op,omdat als wij de telegraaf ontvangen wij alaan het werkzijn.
vr.gr. G.Nijwening

Voor De Telegraaf zijn in totaal 3180 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 19 reviews geschreven.De Telegraaf opzeggen

Binnen 2 minuten De Telegraaf opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord