De Telegraaf reviews

  • Totaal aantal reviews van De Telegraaf: 3163 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Telegraaf:
    9.9

Deel jouw De Telegraaf review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Telegraaf abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Telegraaf

Dat ik zeer ontevreden ben over het bezorgen van mijn krant.De afgelopen weken al twee keer op een maandag.En ik heb deze alleen voor de zaterdag en maandag als abonnement.

De Telegraaf

Heb afgelopen zaterdag mij overlaten halen voor een contract voor 3 jaar . Ik wil mijn recht nemen om het te annuleren.

De Telegraaf

Fijne krant, maar te duur geworden.

De Telegraaf

Dank voor al die jaren leesplezier!

De Telegraaf

10 weken buitenlands

De Telegraaf

Verders prima

De Telegraaf

Heb hem altijd graag gelezen
Maar is te duur voor mij op dit moment

De Telegraaf

te duur

De Telegraaf

Zou graag tel houden maar partner niet die leest liever regio nieuws mijn a b loopt tot 14 jan. en kan ik de feestdagen nog jullie krat nog lezen.

vriendelijke groet

De Telegraaf

op zaterdag 8 dec. heb ik bij Bart op straat bij winkelcentrum 3 meren in Hoofddorp 'n abonnement op de Telegraaf afgesloten. Gelukkig heb ik het recht dit te annuleren. Ik ben 80 en was dit helemaal niet van plan. Heel vervelend! Ik annuleer hierbij het niet bedoelde abonnement. Dank voor uw medewerking.

Voor De Telegraaf zijn in totaal 3163 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 12% van de opzeggingen voor De Telegraaf reviews geschreven, dit zijn er in totaal 4. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 16 reviews geschreven.De Telegraaf opzeggen

Binnen 2 minuten De Telegraaf opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord