De Telegraaf reviews

  • Totaal aantal reviews van De Telegraaf: 1545 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Telegraaf:
    9.8

Deel jouw De Telegraaf review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Telegraaf abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Telegraaf

Weinig genuanceerd; Vroeger was de rol van de Telegraaf mensen te verdedigen die onder lagen bij strijd tegen de overheid. Helaas is de Telegraaf niet meer solidair met de underdog.

De Telegraaf

heb ik niet, helaas financieel nu niet mogelijk. Jammer.

De Telegraaf

Telegraaf is een toegangkelijke krant voor breed publiek.

De Telegraaf

GEEN AANKONDIGING GEHAD VOOR WIJZIGEN TARIEF!!! VAN 18,85 NAAR 37

De Telegraaf

De telegraaf is een prima krant maar hij wordt me te duur

De Telegraaf

ik ga niet akkoord met de verhoging per 1 mei a.s. van de abonnementsprijs, ik heb dit in een kleine advertentie welke op 6 april in jullie krant stond mogen lezen, het zou wel zo netjes zijn geweest als jullie de abonnees tijdig een bericht ter info hadden toe gestuurd of gelijktijdig bij de krant als losse bijlage hadden bezorgd.

De Telegraaf

Krant ziet er goed uit. Maar lees hem niet meer.

De Telegraaf

Top Krant

De Telegraaf

De Telegraaf jaren gelezen en uitgeplozen door mijn vrouw , en doordat zij is overleden gaan we dit abonnement toch opzeggen.

De Telegraaf

Bezorgers aanspreken op nalatigheid

Voor De Telegraaf zijn in totaal 1545 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 9% van de opzeggingen voor De Telegraaf reviews geschreven, dit zijn er in totaal 2. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 22 reviews geschreven.De Telegraaf opzeggen

Binnen 2 minuten De Telegraaf opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord