De Stentor reviews

  • Totaal aantal reviews van De Stentor: 241 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Stentor:
    9.4

Deel jouw De Stentor review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Stentor abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Stentor

Goede krant alleen het word mij veel te duur.

De Stentor

Heel slechte bezorging vaak 2 kranten van Vrijdag en Zaterdag samen op de Zaterdag bezorgd om 6 uur.Bezorging krant in de week elke dag half 6 in de middag en soms helemaal geen krant.

De Stentor

Abonnement in april opgezegd, bleef facturen krijgen en inmiddels aanmaning. Klantenservice medewerker aan de telefoon gehad die erg agressief en had een grote mond tegen mij! Voor mij nooit meer de Stentor!

De Stentor

Slechte bezorging

De Stentor

Al ruim dertig jaar lezen mijn ouders de Stentor. Omdat de nieuwe bezorger weigert om voor twee meter van zijn fiets te stappen en zo de auto beschadigd zijn ze gestopt. Ze hebben het al niet makkelijk en dit komt er ook nog eens bij. De stentor reageert nergens op. Helaas opgezegd!

De Stentor

Wil de weekend krant opzeggen vrijdag zaterdag en maandag
maar ik wil graag de digitaal gaan lezen

De Stentor

De Stentor wordt op een e-mailadres bezorgd.waarop ik al geruime tijd niet kan kijken omdat ik mijnwerkers kwijt ben voor mijn Hotmail adres.

De Stentor

Zeer slecht mijn ouders krijgen de krant op de oprit gegooid. De bezorger weigert van zijn fiets af te stappen en hierdoor hun auto beschadigd. Ze hebben nu een nieuwe auto en hebben de bezorger gevraagd of hij de fiets wil laten staan dit scheelt twee meter. Bezorger is flink door het lint gegaan. Diverse klachten gemeld maar echt geen reactie. Schandalig. Nu maar Social media op social media gedeeld. Jammer dat dit zo moet.

De Stentor

Goede krant maar duur. Lees ook De Telegraaf en moet gaan bezuinigen. Misschien de stentor digitaal?

De Stentor

Altijd De Stentor kunnen lezen, maar nu lukt het niet meer, wegens mijn ouderdom. Morgen wordt ik 89 jaar.

Voor De Stentor zijn in totaal 241 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 25% van de opzeggingen voor De Stentor reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 24 reviews geschreven.De Stentor opzeggen

Binnen 2 minuten De Stentor opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord