de Groene Amsterdammer reviews

  • Totaal aantal reviews van de Groene Amsterdammer: 19 reviews
  • Gemiddelde beoordeling de Groene Amsterdammer:
    9.6

Deel jouw de Groene Amsterdammer review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun de Groene Amsterdammer abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

de Groene Amsterdammer

Heel interessant blad, wanneer ik bijv. volgend jaar weer meer tijd heb, neem ik wellicht weer een abonnement. Dat de Groene nog steeds bestaat in deze politiek barre tijden, vind ik ook belangrijk!

de Groene Amsterdammer

geweldig tijdschrift maar ik merk dat het de laatste tijd niet meer van komt om hem rustig te lezen.
misschien over een jaar wel dan neem ik zeker een nieuw abonnement.

de Groene Amsterdammer

Te duur

de Groene Amsterdammer

Hoewel ik het een uitstekend weekblad vind, ontbreekt mij helaas de tijd om, naast tal van maandbladen, voldoende gelegenheid te vinden om aandacht te geven aan De Groene.

de Groene Amsterdammer

Is bij alle andere lezenswaardige zaken echt teveel

de Groene Amsterdammer

Tot mijn spijt ben ik genoodzaakt mijn abonnement op te zeggen. De reden van deze opzegging is tijdgebrek.

de Groene Amsterdammer

Het gaat me aan het hart om het abonnement na tientallen jaren op te zeggen, maar het komend jaar ben ik niet in de gelegenheid het te lezen.
Ik heb het abonnement uit solidariteit gedurende de magere jaren gehandhaafd, maar de laatste jaren geniet ik telkens weer van de kwalitatief hoogstaande inhoud. Er staan artikelen in met een inhoud die ik elders niet vind.

de Groene Amsterdammer

Ik zie me tot mijn spijt genoodzaakt mijn abonnement op te zeggen. De kwaliteit van De Groene staat voor mij buiten kijf. De reden van deze opzegging is puur praktisch: tijdgebrek. Ik kom niet meer voldoende tot het lezen van de diepgravende artikelen. Jammer.

de Groene Amsterdammer

ik wil mijn abonnement op De Groene opzeggen

de Groene Amsterdammer

de reden van opzegging ligt in de financiële sfeer

Voor de Groene Amsterdammer zijn in totaal 19 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.de Groene Amsterdammer opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken de Groene Amsterdammer
Meer de Groene Amsterdammer statistieken

de Groene Amsterdammer opzeggen

Binnen 2 minuten de Groene Amsterdammer opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord