De Gelderlander reviews

  • Totaal aantal reviews van De Gelderlander: 217 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Gelderlander:
    9.4

Deel jouw De Gelderlander review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Gelderlander abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Gelderlander

Wij gaan voor een paar maanden naar het buitenland.

De Gelderlander

halaas te duur

De Gelderlander

helaas te duur

De Gelderlander

Wil de krant op zeggen per 30 april word
me te duur. m.vr.gr Henk Westerveld

De Gelderlander

Omdat wij de krant tegenwoordig via internet lezen wil ik het abbonnement beeindigen echter niet zonder te melden dat we al die jaren tevreden zijn geweest.
Met vriendelijke groet
A M van den Boogaard

De Gelderlander

Wij zijn overgegaan naar een andere krant t.w. AD/UN.

De Gelderlander

Ikstop met deze krant omdat de krant bij ons heel slecht bezorgt word en als ik bel dan krijgen we dezelfde dag nog geen krant.

De Gelderlander

15 november jl. en de vorige week mijn weekendgelderlander resp. niet en pas laat ontvangen. Ik belde, geen sjoege op zaterdag, dan heb je ook niets aan je weekendkrant. Via Gouden Gids gereageerd: geen sjoege. IK WIL MIJN ZUURVERDIENDE GELD TERUG, verdorie!!

De Gelderlander

Ik vind de Gelderlander te duur geworden navenant dat we hem lezen, en beperk me tot het los aankopen van een krant in het weekend.

De Gelderlander

Ik lees hem bija niet meer en kan dit ook evt. op internet

Voor De Gelderlander zijn in totaal 217 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 26% van de opzeggingen voor De Gelderlander reviews geschreven, dit zijn er in totaal 9. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 24 reviews geschreven.De Gelderlander opzeggen

Binnen 2 minuten De Gelderlander opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord