Dagblad van het Noorden reviews

  • Totaal aantal reviews van Dagblad van het Noorden: 360 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Dagblad van het Noorden:
    9.7

Deel jouw Dagblad van het Noorden review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Dagblad van het Noorden abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Dagblad van het Noorden

Perfecte krant. Maar altijd te late bezorging van donderdag tm zaterdag.

Dagblad van het Noorden

we willen per direct opzeggen reden:
Deze week zeer slechte bezorging, bellen in de wacht 10 minuten eruit gegooid. Volgende dag lange wachtrij (7) door geschakeld met antwoord app.
Per e- mail contact: SORRY de krant wordt nabezorgt, kwam tussen 10 uur en 11 uur. Vanmorgen helemaal geen krant. Verder wordt er geen mededeling gedaan, geen bezorger meer in Een? we waren meer dan 30 jaar abonnee.

Dagblad van het Noorden

Leuke krant

Dagblad van het Noorden

We hebben twee kranten en willen toch graag meer over het landelk nieuws lezen. Voor het plaatselijk nieuws is het een prima krant.

Dagblad van het Noorden

Prima krant, fijn om ook het regionale nieuwes te volgen. Helaas te duur

Dagblad van het Noorden

Altijd in goede order ontvangen en fijn om te lezen.

Dagblad van het Noorden

disproportionele verhoging van het abonnement. 10 euro per maand voor alleen de zaterdageditie. Absurd. lees als dagblad de Volkskrant en heb daarom alleen de zaterdageditie.

Dagblad van het Noorden

Ik heb niet langer belangstelling voor het digitale abonnement

Dagblad van het Noorden

Prima krant hoor,
Maar de persoon die me deze krant “aangesmeerd” heeft deed dit zo ongelofelijk subtiel aan de deur, dat ik voor dat ik het wist een abonnement had terwijl ik dat helemaal niet wilde.
Wel aardige gast btw

Dagblad van het Noorden

Volgens mij ben ik wel meer dan 50jaar bij dagblad Van Het Noorden. Helaas met spijt moet ik opzeggen. Heb oog Ziekte. Kan bijna niks meer zien.

Voor Dagblad van het Noorden zijn in totaal 360 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 8 reviews geschreven.Dagblad van het Noorden opzeggen

Binnen 2 minuten Dagblad van het Noorden opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord