CanalDigitaal reviews

  • Totaal aantal reviews van CanalDigitaal: 450 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CanalDigitaal:
    9.1

Deel jouw CanalDigitaal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CanalDigitaal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CanalDigitaal

Ik ben er nu achter gekomen da ik maar 2 eredivisielive-
zenders kan ontvangen. Als cambuur en heerenveen wordt uitgezonden op fox4 en fox5 kan ik dat niet ont-vangen. Daarom wil ik gaarne dit abonnement van eredivisielive stopzetten. per direct. vr.gr.

CanalDigitaal

Storingen door o.a bomemn

CanalDigitaal

Gaat perfect zal het zeker nog een keer gebruiken

CanalDigitaal

caravan is verkocht , dus geen abonnement in maart 2016

CanalDigitaal

opzegging camping staanplaats van wege ouderdom

CanalDigitaal

het abonnement op Canal Digital was bedoeld voor de caravan. Aangezien de caravan is verkocht (met schotel) is abonnement overbodig geworden.

CanalDigitaal

Wat een slecht bedrijf. Digitale vakantie pakket geprobeerd voor de caravan. Te veel gedoe en pakket terug gestuurd. Na 2 maanden maar eens gebeld waar mijn betaling à ca 100 euro bleef. Volgens klantenservice alleen smart kaart retour ontvangen. Gelukkig kon ik dmv pakketzegel aangeven dat alles retour was gegaan. Aan pakketzegel was gelukkig het gewicht gekoppeld van het pakket. Het bedrag zou terug gestort worden. Nu ca 3 maanden later maar weer eens gebeld à 1 euro. Ook slecht.
Het bedrag stond al klaar om retour gestort te worden. Zou ingepland zijn voor uitbetaling binnen 4 weken. Inmiddels zijn we al 8 weken verder, maar ik moest maar geduld hebben.
Ongelofelijk.

CanalDigitaal

helaas geen abonnement specifiek voor de zomermaanden, dus te duur

CanalDigitaal

Geen verbinding via mijn schotel daar door overbodig

CanalDigitaal

overbodig

Voor CanalDigitaal zijn in totaal 450 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 3% van de opzeggingen voor CanalDigitaal reviews geschreven, dit zijn er in totaal 9. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 11 reviews geschreven.CanalDigitaal opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken CanalDigitaal
Meer CanalDigitaal statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK