CanalDigitaal reviews

  • Totaal aantal reviews van CanalDigitaal: 454 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CanalDigitaal:
    9.1

Deel jouw CanalDigitaal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CanalDigitaal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CanalDigitaal

Voor deze opzegging is de uwerzijds aangekondigde vervanging van de groep overwegend Duitse zenders. Aan deze vervanging heb ik geen behoefte, aangezien ik elders reeds enkele jaren een abbonnement heb op telefoon, internet en televisie.

CanalDigitaal

te duur

CanalDigitaal

Altijd goed ontvangst gehad alleen jammer van de prijs verhoging van de 2e en 3e kaart

CanalDigitaal

WALGELIJK bedrijf!! Is niet uit op tevreden klanten, alleen maar op....GELD! Opzeggen is totaal onmogelijk, net als normale communicatie Pas op voor dit bedrijf!! Tuin er niet in!! Ook al lijkt de aanbieding nog zo geweldig!

CanalDigitaal

Set Top Box pakket was goed genoeg, 90 euro per jaar. Helaas is de dienst er per 1 april niet meer.
10 euro p/m is nu een aanbieding, dit wordt natuurlijk duurder na een x periode, dan kies ik liever nu voor t.v. + internet bij een internet provider.

CanalDigitaal

Canaldigital is goedkoop en heeft goed beeld, maar is klantonvriendelijk en onverschillig. Ze hebben een monopolie en maken daar misbruik van.

CanalDigitaal

overbodig geworden CanalDigital alleen gebruikt tijdens vakantie in het buitenland.

CanalDigitaal

overbodig geworden

CanalDigitaal

ik ga de overstap weer maken naar Ziggo, omdat daar de HD kanalen beter zijn, (bitrate tussen 8-12 mb)
Canal Digitaal, geeft via HD kanalen een bitrate tussen 4-8 mb en dat is niet om aan te zien, ik heb in het verleden kanal digitaal genomen omdat er op de website van de Consumentenbond werd aangegeven dat Canal Digitaal het mooiste beeld had in HD. maar dat vind ik persoonlijk van niet.

CanalDigitaal

Super Handig opzeggen!!!

Voor CanalDigitaal zijn in totaal 454 reviews geschreven. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.CanalDigitaal opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken CanalDigitaal
Meer CanalDigitaal statistieken

CanalDigitaal opzeggen

Binnen 2 minuten CanalDigitaal opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord