CanalDigitaal reviews

  • Totaal aantal reviews van CanalDigitaal: 1551 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CanalDigitaal:
    9.6

Deel jouw CanalDigitaal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CanalDigitaal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CanalDigitaal

proefperiode niet tijdig opgezegd, abonnement wordt niet gebruikt en daarom opgezegd

CanalDigitaal

Allereerst excuseer mijn Nederlands. Ik ben Frans, ik hou van Nederland en zijn taal die ik met veel plezier leer.
Vorig jaar heb ik me geabonneerd op Canal Digitaal omdat ik mijn Nederlands wilde verbeteren. Ik was niet teleurgesteld, maar ik keek tv alleen via de Canal Digitaal app. Ik ben onlangs overgestapt op het Royaal abonnement met de sportkanalen van Fox.

Een week geleden bestelde ik een CI-module om satelliet-tv te kijken. Helaas werkte dit niet omdat ik een Franse Humax TN8000HD-ontvanger had die niet compatibel is, hoewel mijn schotel de Astra 19.2°, 23.2° en 28.2° ontvangt goed werkt met de Franse en Engelse kanalen.

Ik belde de klantenservice om er over te praten. Een chat-operator begreep het probleem heel goed en bood me een aanbieding voor €68.95 voor de aankoop van de M7 MZ-102-ontvanger. Ik heb het aanbod geaccepteerd. Ik dacht dat het geregistreerd was. Zonder een formele reactie heb ik opnieuw contact opgenomen met de klantenservice en kwam ik een operator tegen die mijn probleem niet leek te begrijpen. Het tegenovergestelde van het vorige ! Hij was helemaal niet vriendelijk.

ij vertelde me zelfs dat ik de M7 MZ-102 ontvanger al had ontvangen toen ik in 2019 mijn eerste abonnement op Canal Digitaal nam ! Ik vertelde hem dat ik nooit geen ontvanger had ontvangen. Hij liet me er als een leugenaar uitzien en ik vond het niet leuk. Waarom zou deze ontvanger vragen of ik het echt had? Ons gesprek werd totaal surrealistisch ! En waarom zou een operator mij een aanbod aanbieden dat een andere operator niet wil opnemen ? Het is gek geworden! Hij werkte me op de zenuwen.

Als ik Canal Digitaal dan niet op mijn tv kan bekijken als ik de M7 MZ-102 ontvanger niet krijg die mij voor het eerst werd aangeboden, waarom zou ik verblijven bij Canal Digitaal ? Het zou geen zin hebben !

CanalDigitaal

Wij hebben glasvezel kabel gekregen van daar het opzeggen

CanalDigitaal

wij wonen nu in stad en heb glasvezel en daar zit nu alles in . maar heb altijd goed tv gehad van jullie. bij deze dankjewel .

CanalDigitaal

kijk het niet helaas

CanalDigitaal

Goede optie, mist alleen ziggo sport en eurosport en discovery

CanalDigitaal

betere ontvangst, meer zenders voor het zelfde geld

CanalDigitaal

jaren plezier gehad

CanalDigitaal

prima in het buitenland om nederlandse zenders te ontvange, maar ik heb mijn huis in het buitenland verkochth

CanalDigitaal

Prima maar keek te weinig waardoor ik het zonde vind om t te behouden

Voor CanalDigitaal zijn in totaal 1551 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 6% van de opzeggingen voor CanalDigitaal reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 3 reviews geschreven.CanalDigitaal opzeggen

Binnen 2 minuten CanalDigitaal opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord