CanalDigitaal reviews

  • Totaal aantal reviews van CanalDigitaal: 453 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CanalDigitaal:
    9.1

Deel jouw CanalDigitaal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CanalDigitaal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CanalDigitaal

Inderdaad weer een prijsverhoging voor het pakket wat in het verleden de "gratis"zenders waren via het top box pakket. Nu is het 60 euro. Maar in de voorwaarden (punt 12) staat dat je indien de abonnee het er niet mee eens is het abonnement schriftelijk (dus hier is de eis niet aangetekend) kan opzeggen voor en met ingang van de datum waarop de prijsverhoging ingaat.
Dus heb je hopelijk iets om op terug te vallen ) als de meneer "ïk denk vooral niet zelf na" van het incassobureau een brief stuurt.
Maar ergens vraagt iemand naar het e-mail adres van die jokers, maar ik zie dit nergens in de reacties. Bestaat er gewoon geen e-mail adres van die jokers? Het zou met niet verbazen.

CanalDigitaal

ik zeg mijn abbonement op omdat ik het erg duur vind en ik maar er geen gebruik meer van. kunt u mij een tegenbericht sturen aub

CanalDigitaal

canal digitaal verhoogd haar tarief van € 39,95 naar € 59,95. Zonder hier vooraf te informeren en dat je niet meer de kans krijgt om te reageren binnen de maand opzegtermijn die in de voorwaarden staat. direct een aangetekende brief gestuurd om onmiddelijk te stoppen. Lijkt me een onderwerp voor trosradar. dit soort praktijken is niet meer van vandaag de dag.

CanalDigitaal

ik heb digitenne op proef genomen voor een maand maar het bevalt me niet regelmatig storingen of er komt in het scherm geen uitzending of een code nodig

CanalDigitaal

IK KIJK WEINIG NAAR DE SCHOTEL EN ALS IK WIL KIJKEN HEB IK OOK NOG SLECHT BEELD EN NU ZIJN DE NEDERLANDSE ZENDERS OOK NOG WEGGEVALLEN OMDAT MIJN DECORDERSOFTWARE TE OUD ZOU ZIJN.
IK HEB NU KABEL

CanalDigitaal

na gereedkomen dijkverzwaring hebben we kabel gekregen een x-aantal jaren geleden dus schotel bijna niet meer gebruikt en omdat het nu zoveel duurder wordt graag abonnement stopzetten.

CanalDigitaal

ivm verhuizing

CanalDigitaal

Gezamelijke schotel bevalt ons niet.Dus wij goverstappen naar digitenne

CanalDigitaal

Ik wil per direct opzeggen omdat het beeld gewoon zwaar k# is en ik nooit fatsoenlijk ned 1 ,2,3 kan kijken
Verder is de woningstichting bezig met renovatie van de woning en is het niet meer toegestaan de schotel aan de gevel te plaatsen.
En ik ben echt niet van plan om nog een heel jaar door te betalen terwijl ik niet meer kijk via de schotel dit moet echt niet kunnen smerige ratten!!

CanalDigitaal

ik wil canal opzeggen omdat wij heel weinig tv kijken

Voor CanalDigitaal zijn in totaal 453 reviews geschreven. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.CanalDigitaal opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken CanalDigitaal
Meer CanalDigitaal statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord