CanalDigitaal reviews

  • Totaal aantal reviews van CanalDigitaal: 441 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CanalDigitaal:
    9.0

Deel jouw CanalDigitaal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CanalDigitaal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CanalDigitaal

canal digitaal verhoogd haar tarief van € 39,95 naar € 59,95. Zonder hier vooraf te informeren en dat je niet meer de kans krijgt om te reageren binnen de maand opzegtermijn die in de voorwaarden staat. direct een aangetekende brief gestuurd om onmiddelijk te stoppen. Lijkt me een onderwerp voor trosradar. dit soort praktijken is niet meer van vandaag de dag.

CanalDigitaal

ik heb digitenne op proef genomen voor een maand maar het bevalt me niet regelmatig storingen of er komt in het scherm geen uitzending of een code nodig

CanalDigitaal

IK KIJK WEINIG NAAR DE SCHOTEL EN ALS IK WIL KIJKEN HEB IK OOK NOG SLECHT BEELD EN NU ZIJN DE NEDERLANDSE ZENDERS OOK NOG WEGGEVALLEN OMDAT MIJN DECORDERSOFTWARE TE OUD ZOU ZIJN.
IK HEB NU KABEL

CanalDigitaal

na gereedkomen dijkverzwaring hebben we kabel gekregen een x-aantal jaren geleden dus schotel bijna niet meer gebruikt en omdat het nu zoveel duurder wordt graag abonnement stopzetten.

CanalDigitaal

ivm verhuizing

CanalDigitaal

Gezamelijke schotel bevalt ons niet.Dus wij goverstappen naar digitenne

CanalDigitaal

Ik wil per direct opzeggen omdat het beeld gewoon zwaar k# is en ik nooit fatsoenlijk ned 1 ,2,3 kan kijken
Verder is de woningstichting bezig met renovatie van de woning en is het niet meer toegestaan de schotel aan de gevel te plaatsen.
En ik ben echt niet van plan om nog een heel jaar door te betalen terwijl ik niet meer kijk via de schotel dit moet echt niet kunnen smerige ratten!!

CanalDigitaal

ik wil canal opzeggen omdat wij heel weinig tv kijken

CanalDigitaal

Hallo,

Ik heb daarnet met CaDi gebeld. Graag wil ik het abonnement opzeggen. Ik vind het abonnement te duur worden. Inmiddels betaal ik 44 euro per maand. Dit kan veel goedkoper!!

CanalDigitaal

Jeetje, ben echt verbouwereerd na een telefoongesprek met Canal Digitaal. Klantvriendelijkheid hebben ze nog niet eerder van gehoord. Kan ik erg slecht tegen.

Ik wil mijn abonnement opzeggen. Op zich voldoet het prima, maar die prijs!!! Digitenne is inderdaad veel goedkoper.

Die pipo aan de telefoon zei dat ik een opzegtermijn van 1 maand had. Ik hoop maar dat dit in 1 keer goed gaat. Als ik die berichten op dit forum lees... Vreselijk!

Voor CanalDigitaal zijn in totaal 441 reviews geschreven. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.CanalDigitaal opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken CanalDigitaal
Meer CanalDigitaal statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK