CanalDigitaal reviews

  • Totaal aantal reviews van CanalDigitaal: 1603 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CanalDigitaal:
    9.6

Deel jouw CanalDigitaal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CanalDigitaal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CanalDigitaal

opzeggen abonnement canaldigitaal reden is heb een digitaal kastje van delta gekocht met film en sportnet dus de schotel is overbodig nu.

CanalDigitaal

opzeggen abonnement canaldigitaal reden is heb een digitaal kastje van delta gekocht met film en sportnet dus de schotel is overbodig nu.

CanalDigitaal

Ik heb in 2008 Canal Digitaal al opgezegt i.v.m sloop caravan en van de camping afgegaan.
Het ging goed met een bevesteging van jullie kant,ik kon volgens jullie alleen nog eventueel Ned:1,2 &3 ontvangen, na genoeg ik niet meer kijk word er toch weer E.9,50 in 2009 tot deze maand aan toe van mijn bankrekening afgehaald.

CanalDigitaal

op 27-02-09 heb ik een aanbieding gekregen voor het gedurende drie maanden gratis ontvangen van het basis-pakket.ik wens hier verder geen gebruik van te maken, en wil weer terug naar mijn oude abonnement.ik krijg dit ondanks herhaaldelijk bellen niet voor elkaar. wat moet ik doen ?

CanalDigitaal

Caravan verkocht in 2008, dus in 2009 geen canal digital meer nodig. Heb in 2008 telefonish opgezegd en toch is er geld afgeschreven in 2009. Bij deze zeg ik als nog op, en hoop het afgeboekte geld als nog wordt terug gestort.

CanalDigitaal

we zijn van de camping af dus heb ik het niet meer nodig dank u wel.

CanalDigitaal

wéér duurder geworden en dat alleen voor de camping ,ik neem wel 1 van mijn kpn kastjes mee heen en weer .

CanalDigitaal

10 euro per jaar weer duurder, blijf aan de gang met dit waardeloze bedrijf.

CanalDigitaal

ik zeg mijn abonnement op wegens verhuizing en heb bij kpn ook een abonnement lopen die goedkoper is.

CanalDigitaal

Overgestapt naar digitenne

Voor CanalDigitaal zijn in totaal 1603 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 25% van de opzeggingen voor CanalDigitaal reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 1 review geschreven.CanalDigitaal opzeggen

Binnen 2 minuten CanalDigitaal opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord