CanalDigitaal reviews

  • Totaal aantal reviews van CanalDigitaal: 1551 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CanalDigitaal:
    9.6

Deel jouw CanalDigitaal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CanalDigitaal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CanalDigitaal

overgestapt vanwege de vele storingen met betrekking tot het weer

CanalDigitaal

was heel goed

CanalDigitaal

Wij zijn verhuisd

CanalDigitaal

Mijn recreatie pakket is voor mij te ongunstig gelet op onze vakantie periode.

CanalDigitaal

CanaalDigitaal is OK. Het is alleen overbodig geworden.

CanalDigitaal

Het merendeel van de zenders zijn absoluut niet voor mensen op leeftijd ,en hierbij druk ik mij nog heel voorzichtig uit, en daar bij is het percentage reclame weerzinwekkend, dus is alle geld aan deze rotzooi is verspilt dus dit is mijn reden voor opzegging.

CanalDigitaal

overbodig geworden

CanalDigitaal

Nooit problemen gehad.

CanalDigitaal

Ben al aan jaar bezig mijn abonnement opgezegd te krijgen. Heb met CD altijd via postcode en huisnummer gecommuniceerd, men kon dan precies zien welke producten ik afneem. Komt CD 4 maanden geleden met ' u hebt 2 abonnementen'. Hoezo??? Ja, u hebt 2 smartcards. Klopt, is dat automatisch 2 abonnementen? Maar er zijn nooit abonnement nummers gecommuniceerd. Ik heb tijdens het opzeggen aan de CD medewerker aangegeven ADSL te krijgen, dan lijkt mij toch logisch dat ik niets meer van CD wil afnemen. Heeft CD dan zomaar een willekeurig abonnement gekozen zonder mij te vragen welke? Moet niet gekker worden. Maar goed, in Januari zegt men een fout te hebben gemaakt en alles zou worden opgelost.
Niets blijkt minder waar. CD blijft proberen geld af te schrijven. Men belooft mij steeds terug te bellen, wat niet gebeurt. En als er contact is dan is de medewerker nooit gemachtigd iets aan mijn klacht te doen. Sinds het erkennen van de fout heeft CD er 4 maanden over gedaan het abonnement opgezegd te krijgen. Ondertussen liep de rekening gewoon door. Ik eis nu de opzegging met terugwerkende kracht, ik wens niet op te draaien voor hun fouten. Mijn grote probleem is nu dat iedereen daar doet of hij het niet snapt , niets kan, mag of weet. CD dreigt nu bovenop de openstaande rekening boetes te gaan heffen.
Inmiddels ben ik ook zover dat de rechter eraan te pas mag komen.

CanalDigitaal

Hierbij zeg ik mijn abonnement met ingang van heden
op wegens verhuizing van Duitsland naar Nederland.
Hoogachtend J.K.Poot

Voor CanalDigitaal zijn in totaal 1551 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 6% van de opzeggingen voor CanalDigitaal reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 3 reviews geschreven.CanalDigitaal opzeggen

Binnen 2 minuten CanalDigitaal opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord