Statistieken BN / De Stem

  • Totaal aantal reviews van BN / De Stem: 164 reviews
  • Gemiddelde beoordeling BN / De Stem:

BN / De Stem opzeggingen per regio

Opzeggingen voor BN / De Stem per Nederlandse provincie


BN / De Stem opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor BN / De Stem tussen mannen en vrouwen


BN / De Stem opzeggingen per maand

Opzeggingen voor BN / De Stem voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken mei

BN / De Stem is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Zeeland, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Halsteren de meeste opzeggingen van een BN / De Stem abonnement gedaan. De personen die BN / De Stem hebben opgezegd hebben 164 reviews achtergelaten op deze website. BN / De Stem opzeggen ivm overlijden is 3% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die BN / De Stem opzeggen.

BN / De Stem

Waardeloze organisatie. In plaats van nieuws te zenden ,wordt mij al 4 dagen gevraagd of ik mijn gegevens wil delen. Daar betaal ik dus niet voor.

BN / De Stem

Vanwege privé omstandigheden heb ik om kosten te besparen mijn jarenlange abonnement opgezegd. Ik ben ondertussen twee keer benaderd met een speciale aanbieding (25% korting was de eerste, de tweede heb ik niet eens willen horen). Ik heb dus blijkbaar jarenlang teveel betaald! Ik vind dit ronduit beledigend.
Maar heb dus goede tip voor ...


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord