BN / De Stem reviews

  • Totaal aantal reviews van BN / De Stem: 285 reviews
  • Gemiddelde beoordeling BN / De Stem:
    9.6

Deel jouw BN / De Stem review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun BN / De Stem abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

BN / De Stem

De kosten.

BN / De Stem

Lees de krant op mijn werk

BN / De Stem

Ben tevreden nu even proberen zonder krant

BN / De Stem

Waardeloze organisatie. In plaats van nieuws te zenden ,wordt mij al 4 dagen gevraagd of ik mijn gegevens wil delen. Daar betaal ik dus niet voor.

BN / De Stem

Vanwege privé omstandigheden heb ik om kosten te besparen mijn jarenlange abonnement opgezegd. Ik ben ondertussen twee keer benaderd met een speciale aanbieding (25% korting was de eerste, de tweede heb ik niet eens willen horen). Ik heb dus blijkbaar jarenlang teveel betaald! Ik vind dit ronduit beledigend.
Maar heb dus goede tip voor alle abonnees; opzeggen!

BN / De Stem

Na weken lang reclameren geen krant te laat.

BN / De Stem

door verhuizing moeten we helaas de krant opzeggen

BN / De Stem

Krant is lastig om te lezen, zeker wanneer hij al weken achter elkaar niet bezorgt wordt op zaterdag. Lekker het weekend beginnen met een krantje was altijd echt leuk. Nu hebben ze al tijden geen bezorger, ze erkennen het probleem alleen er wordt niets mee gedaan. Zelfs na 6 keer niet bezorgen is het niet urgent genoeg. Heb telefonisch opgezegd, ook dat vonden ze niet erg. Geen probleem hoor mevrouw, heeft u verder nog vragen? Eigenlijk wel, maar dan aan iemand die een bezorgklacht wel belangrijk vindt.

BN / De Stem

Te duur

BN / De Stem

krant wordt veel te laat bezorgd, dan is het al oud nieuws

Voor BN / De Stem zijn in totaal 285 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 19 reviews geschreven.BN / De Stem opzeggen

Binnen 2 minuten BN / De Stem opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord