Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1360 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

Ik doe al met deze loterij mee vanaf mijn eerst verdiende salaris in 1976.....ik heb nog nooit een prijs gewonnen. Vandaar dat ik er nu maar eens een punt achter zet, dan heb ik iedere maand 32 euro extra.

Bankgiro loterij

Het is mij helaas te duur geworden. Ik ben nog maar een student van 21 jaar. Maandelijks red ik het niet meer vanwege ik weer fulltime naar school ga.

Bankgiro loterij

bezuiniging stort s.v.p. laatst afgehouden geld terug op 211603

Bankgiro loterij

Te gekke show! Kijk iedere keer

Bankgiro loterij

Bij deze wederom een opzegging,daar U op de opzegging van 18-08-2009 niet hebt gereageerd en alsnog een betalingafschrift heeeft gedaan op 25-09-2009.hopelijk is het bij deze duidelijk.

Bankgiro loterij

Speel al jaren mee, prijzenkans zeer miniem, geen interesse meer

Bankgiro loterij

Te duur tot in de verhouding uitkering prijzengeld.

Bankgiro loterij

Geen interesse meer en je moet ergens beginnen met bezuinigen.

Bankgiro loterij

te kleine winkans

Bankgiro loterij

bij deze wil ik mijn abbonement opzeggen, ik heb in de jaren dt ik mee doe 1 prijsje gewonnen waar k heel blij mee was een navigatie systeem, toen we ergens naartoe moesten konden we hem gelijk uit proberen, we kwamen niet ver want deze leuke prijs deed het niet.

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1360 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord