Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1362 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

geloof niet meer in alle goede doelen

Bankgiro loterij

lang genoeg mee gedaan gaat mij geld nu anders gebruiken

Bankgiro loterij

Nog nooit wat gewonnen en een boekenbon kan ik zelf wel betalen. Daarnaast zoals Postcodeloterij agressief met loten verkoop.
Kans van 1 op 5, ik heb twee loten dus kans van 2 op 5. Iets winnen ho maar. Kluisenspel regelmatig gespeeld en twee kluisen over, lullig toch dat je steeds de verkeerde kiest!

Bankgiro loterij

geen interessen meer bah bah

Bankgiro loterij

i.v.m.bezuinigen en de prijzen vallen mij tegen.

Bankgiro loterij

geen interesse meer

Bankgiro loterij

Zoals ik hier nu lees ben ik niet de enige die nooit iets wint. En als je dan iets wint dan is het een cadeaubon of iets anders lulligs. Denk dat iedereen die meedoet met een loterij dat hij/zij graag een geldbedrag wint. Ook al is het maar €100,-. De bankgiroloterij garandeerd een winkans van 1 op 5, zoals ze zelf aangeven. Maar volgens mij zit bijna iedereen bij die 4 die niets winnen. Ik zou wel eens willen weten of de werknemers en directieleden van de banken ook meedoen met de bankgiroloterij. En ik vraag me af of het geen doorgestoken kaart is. Dat er mensen zijn die al heel veel hebben gewonnen. Ik ga denk ik eens alle getrokken nummers noteren in een excell bestand en nakijken of het zo is dat een bepaald bank rekening nummer vaak voorkomt. Denk dat het niet allemaal erg eerlijk gaat bij de loterijen. Over het opzeggen twijfel ik nog. Ik wacht er nog even mee. Vind het wel leuk om te lezen dat er nog heel veel mensen zijn die tevens ontevreden zijn, maar het is niet leuk dat we €8,- per lot betalen en er (bijna) nooit iets voor terugzien. Gewoonweg kut.

Bankgiro loterij

al een keer opgezegd 6 maanden geleden, maar er wordt nog steeds geld afgehouden. Ik heb bijna nog nooit iets gewonnen.

Bankgiro loterij

Aan alles komt een eind

Bankgiro loterij

Toevallig een keer aangemeld, nooit wat gewonnen, tijd om op te zeggen.

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1362 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Bankgiro loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiro loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord