Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1362 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

wegens bezuiniging

Bankgiro loterij

Ik heb 1 x 25 duizend euro gewonnen ( 18500 netto ) daarna gingen ze ineens veel meer loten afschrijven met bijzondere trekkingen enzovoorts ik klaag niet dat ik heb gewonnen maar waarom nu ineens meer geld eraf halen ? En allen hier veel succes en sterkte om ervan af te komen et lukt mij ook niet!!!

Bankgiro loterij

wil me geld terug stelletje ratten!!!!

Bankgiro loterij

bankgiroloterij opgezegd ivm overlijden van abonnee.
Wat schetst mijn verbazing op 27 juli toch weer
8,25 afgeschreven.
Opzegbrief gestuurd met ID, met oud en nieuw adres, kreeg terug met opmerking: geen handtekening.
Gaat een beetje moeilijk he als je overleden bent.
Geprobeerd te storneren, lukt ook niet.
Fijn zootje daar.

Bankgiro loterij

De bankgiroloterij belt op dit moment mensen op met het bericht dat je een prijs gewonnen hebt doordat je mee gedaan hebt aan het prijzencircus van de v&d. Ze vertellen dat je drie hotelovernachtingen gewonnen hebt en twee loten. Op mijn vraag of dit ook een wervingsactie is, werd ontkennend gereageerd. En ook op de vraag of ik ergens aan vast zit, werd ontkennend gereageerd: het was echt alleen een prijs. Al hoopten ze wel dat je lid wordt, maar dat hoefde niet. Echter nu blijkt dat je door telefonisch akkoord te gaan met de voorwaarden je automatisch lid wordt via een automatische incasso (ze bleven er op hameren dat ze mijn rekeningnr nodig hadden omdat dit mijn lotnummer is van de gewonnen loten, ze zouden er verder niks mee doen). Ook blijkt dat de hotelovernachtingen voorwaarden hebben (ontbijt en diner verplicht) en dat de twee loten niet gewonnen zijn, maar extra zijn op het aangeschafte abonnement. Hoe zij het over de telefoon brengen kun je er moeilijk weet van hebben dat je akkoord bent gegaan met een abonnement. Ook moet je binnen 10 dagen opzeggen, maar laten ze de computerinschrijving en de post er extra lang over doen (ik ben op woensdag gebeld en vrijdag op het eind van de dag was ik nog niet ingeschreven en kon ik dus ook niet opzeggen), zodat de opzegtermijn denk ik korter is. Ik voel me echt opgelicht omdat ze je blij maken met een prijs die geen prijs is. Ik ben nog op tijd met opzeggen, maar ik zag reactie van mensen op een forum die dat niet waren. Schandalig toch.

Bankgiro loterij

ik had opgezegt,een bevestiging gehad toch weer afgeschreven.
Nu heb ik de bank opdracht gegeven voor een totale blokkade van loterijen.
Ik hoop dat het werkt.
Ook kun je totale ic blokkede doen bij de bank is wel moelijker.

G M

Bankgiro loterij

Werd gebeld, 2 gratis loten gewonnen + een hotelcheque, ik blij!
Hotelcheque blijkt nu dat je ontbijt en diner in het hotel moet nemen wat opzich niet zo vreselijk is.
Maar die 2 gratis loten is dus onzin, je krijgt 2 gratis EXTRA loten wat me niet is verteld.
Dus gewoon geld afgeschreven, ik wil m'n geld terug en wil nooit meer iets te maken hebben met de bankgiroloterij!

Bankgiro loterij

wegens bezuinigingen

Bankgiro loterij

Ik heb het alleen gedaan voor de kaartjes voor Royal beach.

Bankgiro loterij

Pure geldverspilling !!!

Ik ben lid van meerdere loterijen en win altijd onder het bedrag dat ze van mijn rekening halen dus winst hebben ze altijd. Af en toe is het gelijk maar vaak is het gewoon niks.

Het enige wat je wel krijgt is brieven waarin staat dat je nog meer kunt winnen door meer loten te kopen. Oftewel ze willen het liefst dat mensen nog meer loten kopen zodat ze zelf nog meer verdienen en niet de mensen.

De postcode loterij lokt mensen met praatjes en Ben & Jerry's ijs. De mensen hebben dan het gevoel dat ze toch nog iets winnen maar ze hebben liever geld dan een gratis bak ijs lijkt mij.

Loterijen proberen je over te halen om zoveel mogelijk loten te kopen zodat ze zelf meer verdienen. Dat kans dat je wat wint met winst is klein maar het is een feit dat je zeker je geld kwijt bent als je niks wint.

Ik heb al mijn loterijdeelname opgezegd.

Overigens win ik wel regelmatig iets met een staatslot en krasloten dus die blijf ik wel gewoon halen. Maar niks geen automatische afschrijvingen en machtigingen etc....

Trap dus niet in die lokbrieven van loterijen want de enigen die daar beter van worden zijn de oprichters zelf.

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1362 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Bankgiro loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiro loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord