Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1360 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

Ik speel al iets van 15 jaar mee ( bijna vanaf het begin) en ik ooit 10 jaar gelededn eens een lullig kortings boekje gewonnen die van het begin tot het einde aan elkaar gesponsered is, wat hun dus geen cent heeft gekost.

Verder nooit iets gewonnen, maar ik krijg well bijna elke week een brief waar op staat: "betreft uw eerste storting!!!" Of ik even met een extra lot wil mee doen om kans te maken op geld prijzen. Ik dacht dat ik al 15 jaar mee deed voor geld prijzen!

Deze organisatie is gewoon puur opgezet om geld te verdienen onder de mantel van goede doelen. Ik vind het tich erg dicht bij oplichtings praktijken komen. Ongetwijfeld hebben ze zich wttelijk wel ingedekt. maar iedereen weet dat die goede doelen bull shit zijn (rijke commerciele museums die zelf ook geld zat verdienen).

Ik ben er echt klaar mee (genoeg opgelicht) en koop gewoon af en toe wel een staats lot ofzo.

Bankgiro loterij

Net 2 mailtjes gehad van 1e en 2e extra afschrijvingen,allebei weer 8,25, de bank net een selectieve blokkade laten doen.
zonder dat ik wat van weet?????
tjonge tjonge dat kan toch niet.

Bankgiro loterij

gewoon opzeggen

Bankgiro loterij

Dit is 1 grote oplichtersbende! Altijd brieven en kaarten in de bus om mee te doen en grote prijzen winnen, maar niks winnen. Zakkenvullers!

Bankgiro loterij

het is gewoon hun eigen zakken vullen, en ons afschepen met een klein bedrag

Bankgiro loterij

verschrikkelijk om onder valse voorwendselen mensen aan abonnementen vast te leggen!!!!! Niet nagaan of diegene uberhaupt draagkrachtig is om een abonnement te betalen!!!! Wat een oplichterij!!!!

Bankgiro loterij

Het is op de bank
Mijn dank

Bankgiro loterij

Hiermee wil ik de bankgiro loterij ozeggen per direkt.Mijn lotnummer is 3523709.OOK de automatishce incasso moet beindigd worden.Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet Wilma messchendorp

Bankgiro loterij

Iets te vroeg gemopperd. Op 11 augustus lag de in juni gewonnen saunabon op de deurmat. E.van Leiden

Bankgiro loterij

Ik had via try-it-now gratis meegespeeld in juni en ben gebeld in juli. Ik had een saunabon gewonnen voor 2 personen en of ik lid wilde worden. Ik wilde geen lid worden.De saunabon
heb ik nooit ontvangen. E.van Leiden

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1360 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord