Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij): 2336 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij):
    9.4

Deel jouw Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ik ben ook al 8 jaar lid,maar heb nooit iets gewonnen.
Maar wel als gieren geld van je rekening afschrijven.
En dan nooit iets winnen,oplichters.
Ik kan zo ook wel een bedrijf beginnen,dan is het meteen kassa.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

speel jaren mee niets gewonnen. bedankt

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Hallo,
Ik heb vandaag een pas ontvangen van de bankgiro loterij, met een schriftelijke belofte dat hier geld op staat. Mij rest alleen deze nog te activeren en ik krijg geld bijgeschreven. Zoals ik al verwachte staat pas op het allerlaatste moment voor het activeren dat ik me hierbij ook abonneer op het meespelen in de loterij (a 8,75 per maand).
Nou zou ik toch graag willen weten hoeveel die kaart waard is, maar omdat ik toch bijna zeker ben van het feit dat het een minimaal bedrag word, zou ik mij hierna willen afmelden bij de bankgiro loterij.
Ik zie onder mij veel berichten van mensen waarbij dat niet lukt, maar als ik me niet vergis heb ja na het versturen van een afmeldbrief het recht je geld terug te laten storten? Dit kun je tot 30 dagen na afschrijven doen, en als je bewijs hebt dat je je hebt afgemeld hebben ze toch geen poot om op te staan?
Maargoed, dit soort grote organisaties hebben daar vast wat sluwe truukjes voor achter de hand...
Iemand hier ideeen over? Ik ben benieuwd.

Groeten Klaas

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Door financiële omstandigheden en bezuinigingen wil ik het meedoen met de Bank en Giroloterij opzeggen. Ik heb voor het laatst 30 september 2010 opgezegd en nog steeds wordt er geld voor 5 loten van mijn bankrekening opgenomen, zonder mijn toestemming. Heb nooit wat gewonnen. Het is een grote oplichterij = een grote bedriegelijke benadeling.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Mijn e-mail is:
allesnaardekloten@yahoo.com

Maak er gebruik van en geen misbruik want anders gooi ik dit tijdelijk emailaccount weer dicht.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Mensen die ook zat zijn van hun oplichtingspraktijken en eens een goed gesprek willen met deze struikrovers kunnen mij benaderen per mail. Ik heb de namen van directieleden, adressen en telefoonnummers en foto's van hun fraaie woning. Ook van de hieronder genoemde bedrijven heb ik info dus stuur gerust een mail als je meer wilt weten want heb van tientallen de bedrijven info verzameld.

Het grote graaien is helaas in dit land toegestaan.
Banken en verzekeraars, we kennen de voorbeelden.
SMS diensten (we kennen de voorbeelden van hun graaimethodes)
Onze overheid zelf natuurlijk, dat is de grootste fa List&Bedrog. (zaken verdraaien, liegen, bedriegen en de burger kaalplukkken)
Postcodeloterij, staatloterij, bankgiroloterij allemaal sturen zij ongevraagde spam in je brievenbus en de tekst is zo aangepast dat ouderen en mensen met een zwak gestel hier in trappen. Daarnaast de irritante telefoontjes met aanbiedingen van vrijkaartjes t/m reisje naar New Castle en daarnaast zijn ze ook nog eens brutaal (=mijn ervaring)
Dan heb je nog amerikaanse graaiers die zijn neergestreken in Europa en die hier helaas ook nog alle vrijheid krijgen zoals PayPal, Ebay.

Het zijn er teveel om op te noemen, en al deze bedrijven krijgen steeds meer macht van onze staat. Zij worden beschermd door de staat, en door de rechtspraak.

Al deze bedrijven noemen we de ELITE, de elite zorgt heel goed voor zichzelf en gaan over lijken.
Burgers kaalplukken, Manipulatie op de aandelenbeurs, overal hebben zij hun tentakels.
Wij burgers moeten in opstand komen en een vuist maken tegen deze kleine machtige elite-club.

Ik werk dan ook aan een website waar de elite wordt besproken incl de namen en adressen en foto's van de kopstukken.
Er komt ook een forum ed.
Dit wordt mijn vuist tegen de elite, daarom moet de server in het buitenland draaien en gezien de onvrede in dit land, verwacht ik dat het een succes wordt.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

ben opgebeld met de smoes dat ik iets had gewonnen zonder dat zelf ooit aangegeven te hebben dat ik het wilde. en nu moet ik maandelijks betalen.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

ik wil dat loterij gelijk OPZEGGEN en NU gelijk!! ik heb wel ja gezegt tegen de vrouw aan telefoon, maar ik krijg van iedereen te horen dat het allemaal onzin is en zomaar geld word afgeschreven.

Dus A.U.B loterij opzeggen

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Belachelijk dat ik me moet abonneren op een nieuwsbrief als ik op wil zeggen. Wat is dat voor onzin

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Speel mee met 4 loten.
Is te kostbaar geworden.
Wil daarom 3 loten opzeggen.

Voor Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) zijn in totaal 2336 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 31 reviews geschreven.Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord